Novinky zo sveta pokémonovTwitter/pokeypokums/
StoryEditor

Mobilná hra, v ktorej ti stačí len poriadne spať či nový seriál na Netflixe. Na tieto novinky zo sveta pokémonov sa môžeš tešiť

Michal Čiernik04.03.2023., 09:00h

Novinky zo sveta pokémonov potešili nie len fanúšikov hier ale aj tých seriálových.

Lajkuj Brainee.sk na

27. február má každý správny pokémonový fanatik poznačený hrubou fixkou. Ide totiž o Medzinárodný deň pokémonov. Práve v tento deň totiž v roku 1996 boli tieto animované stvorenia predstavené svetu. A tak ako každý rok aj tento si tvorcovia, ktorí rozširujú tento svet všemožnými hrami či seriálmi, pripravili radu noviniek.

Novinky na Nintendo Switch

Hráči najnovšej hier na Nintendo Switch Pokémon Scarlet a Violet budú môcť po novom chytiť dvoch úplne nových pokémonov v Tera Raid Battles. Okrem toho sa tieto hry môžu teraz spojiť s mobilnou hrou Pokemon GO, čo ti umožní posielať pohľadnice z mobilnej hry do titulov Nintendo Switch. 

Ďalej bolo hry Scarlet a Violet odhalené nové DLC. The Hidden Treasure of Area Zero , vyjde v dvoch častiach neskôr v tomto roku. V prvej časti The Teal Mask budeš môcť navštíviť krajinu Kitakami na školskom výlete, na trh príde na jeseň 2023.

image

Navštívili sme Majstrovstvá Slovenska v e-športoch. V Nitre si na svoje prídu milovníci hier, ale aj automobilov

Časť druhá, The Indigo Disk, ti zase umožní stať sa výmenným študentom na Blueberry Academy a je naplánovaná na zimu 2023. Počas týchto nových dobrodružstiev sa stretneš s niektorými známymi Pokémonmi, ktorých si v Paldea nevidel, ako aj s novoobjavenými Legendárnymi Pokémonmi, Ogerponom a Terapagosom.

Pokémon Sleep

Dočkali sme sa aj pohľadu na dlho očakávaného Pokémon Sleep, ktorá prichádza koncom tohto roka. V tejto hre spolupracuješ s profesorom Nerolim a Snorlaxom na výskume spôsobu, akým spia pokémoni. Jediné čo na to potrebuješ je, dobre sa vyspať.

Stačí, keď si necháš svoj smartfón pri vankúši, keď pôjdeš spať, mobil následne tvoj spánok zmeria a analyzuje. Tvoj spánok bude kategorizovaný do jedného z troch „typov spánku“ a pokémoni, ktorí spia podobným spôsobom, sa budú okolo teba zhromažďovať. Spustenie Pokémon Sleep je plánované na leto 2023.

Nové zariadenie k Pokemon GO

Ako pomôcku pri novej hre Pokémon Sleep budeš môcť použiť toto nové príslušenstvo Pokémon GO Plus. Toto praktické zariadenie sa ovláda stlačením tlačidla a dokáže merať údaje o tvojom spánku, keď ho priložíš k vankúšu.

Pokémon GO Plus + tiež vylepší tvoju hru Pokémon GO. Vďaka nemu budeš môcť automaticky točiť PokéStopy a hádzať Poké loptičky na Pokémonov bez toho, aby si vyťahoval smartfón. Prepojením Pokémon GO Plus + s Pokémon GO získaš tiež prístup k špeciálnej úlohe vedúcej k stretnutiu so Snorlaxom v spiacejj čiapke.

Nový seriál na Netflixe

The Pokémon Company a Netflix spojili sily a priniesli nový animovaný seriál Pokémon Concierge. Na rozprávanie nového príbehu z tohto evidentne nekonečného sveta možností, bude používať prelomovú stop-motion animáciu. Séria sa odohráva v Pokémon Resort a sleduje Haru,správkyňu rezortu a mnohých Pokémonov, ktorí miesto navštevujú ako hostia. Dátum vydania zatiaľ nie je známy.

Pokémon Concierge je produkovaný štúdiom Dwarf Studios, ktoré vytvorilo rodinný animovaný seriál „My Dad the Bounty Hunter“, „Trash Truck“ a „Monsters at Work“.

Nová sada zberateľských kariet

Pokémon Presents poskytli fanúšikom Pokémon TCG vzrušujúci pohľad na nadchádzajúcu hru Pokémon Trading Card Game Classic, prémiovú súpravu Pokémon TCG vytvorenú ako spoločná produkcia dizajnérskej firmy nendo, Creatures a The Pokémon Company. 

Hra bude obsahovať tri balíčky Pokémon TCG s Venusaurom, Charizardom a Blastoisom, ako aj novo vytlačené karty. Tieto však legálne na turnajové hranie. Na to budeš môcť využiť ďalšie tri balíčky so symbolmi energie, ktoré budú tiež v hre.

image

Film o Marilyn, Pokémon či tínedžerská komédia plná lásky a vzťahov na škole. September na Netflixe bude pestrý

Pokémon Trading Card Game Classic obsahuje aj skladaciu, prenosnú hernú dosku pre dvoch hráčov so zónami na umiestnenie kariet pre vašich aktívnych Pokémonov, pokémonov na lavičke, doberací balíček, odhadzovací balíček a karty odmien. Vydanie je momentálne naplánované na koniec roka 2023.

image

Nové logo majstrovstiev sveta.

Twitter/serebiinet/

Nové logo majstrovstiev sveta

Na záver noviniek bolo odhalené aj nové umelecké logo, vytvorené na počesť Majstrovstiev sveta Pokémonov 2023. Tie sa konajú  11. až 13. augusta 2023 na PACIFICO Yokohama v Yokohame v Japonsku. Najlepší hráči Pokémon Scarlet a Pokémon Violet , Pokémon TCG, Pokémon GO a Pokémon UNITE sa stretnú z celého sveta, aby si zasúťažili o titul majstra sveta.

 

menuLevel = 3, menuRoute = notsorry/news/zabava, menuAlias = zabava, menuRouteLevel0 = notsorry, homepage = false
04. máj 2024 12:24