MiloslavovYoutube/StarFist
StoryEditor

Zásadný posun v kauze šikany: Hlavnú aktérku z Miloslavova si podala polícia

kov25.02.2022., 13:52h
Šokujúci prípad má dohru.
Lajkuj Brainee.sk na

Kauza, ktorá otriasla celým Slovenskom sa dostáva do finále. „Hlavnú aktérku,“ šikany, len 16-ročnú Elu vo štvrtok obvinila polícia.

„Vyšetrovateľ bratislavskej krajskej kriminálky vzniesol dňa 24.02.2022 v súvislosti s medializovaným prípadom, k spáchaniu ktorého došlo v obci Miloslavov, obvinenie z trestného činu ublíženia na zdraví ako aj z trestného činu výtržníctva mladistvej E. M,“ napísala polícia na svojom facebookovom profile.

Šokujúci prípad

Prípad začiatkom roka otriasol celým Slovenskom. Tínedžeri vtedy zbili v Miloslavove len 11-ročné dieťa. Do dievčaťa liali alkohol, a nakrúcali si to na mobily. Viac sme o tom písali v tomto článku. Za hlavnú aktérku ľudia okamžite označili 16-ročnú Elu, žiačku strednej školy, ktorá opitú kamarátku vyzliekala a držala tak, aby ju na videách bolo hlavne dobre vidieť.

Od prevalenia kauzy uplynuli už dva mesiace, no emócie sú stále živé. V prípade teraz nastal zásadný posun. Zatiaľ čo dvaja chlapci, ktorí si šikanu nakrúcali skončili podľa informácií Zregiony.sk v diagnostickom centre, dievča označené za hlavnú aktérku si podľa najnovších zistení podala polícia.

Aféra Miloslavov Youtube/StarFist

​Bližšie informácie k prípadu, má podľa slov polície priniesť Krajská prokuratúra v Bratislave. 

Šokujúci prípad pred pár mesiacmi otriasol mnohými Slovákmi. Maloletá vtedy po incidente spáchanom v bývalom „prasačinci“ skončila v nemocnici. Práve brutálne video z tohto činu vtedy rozhýbalo všetkých kompetentných ku konaniu.

Zdroje HN potvrdili, že sa na bývalom družstve, kde predtým chovali prasce, stretáva podgurážená mládež už dlhšie a niečo podobné sa tak dalo čakať.

Na zverejnenom videu by mali byť 14-, 15- a 16-ročné deti. Podľa medializovaných informácií by tento prípad nemal byť jediný a táto skupina už mala zaútočiť na deti aj v minulosti.

menuLevel = 4, menuRoute = notsorry/news/spolocnost/slovensko, menuAlias = slovensko, menuRouteLevel0 = notsorry, homepage = false
14. máj 2024 09:20