JovipointInstagram/Jovipoint
StoryEditor

Prevádzku známeho influencera Jovinečka vykradli. Neviem čo sa stalo, chýba veľa vecí a fungujeme v núdzovom režime, hovorí

nik15.04.2024., 13:40h

Vykradli mu podnik, odkiaľ vzali veci z kuchyne. Jovipoint momentálne funguje v núdzovom režime.

Lajkuj Brainee.sk na

Filip Jovanovič je známy influencer pod menom Jovinečko, ktorý zaujal najmä svojimi humornými videami. Okrem toho sa ale venuje aj podnikaniu. Začalo to predajom tyčiniek, až si otvoril podnik s názvom Jovipoint, kde pripravujú viacero jedál, medzi ktorými sú aj palacinky. A práve túto prevádzku vykradol neznámy páchateľ.

image

Dekan z košickej fakulty umení ukradol v kaviarni obraz. Išlo len o improvizované predstavenie, obhajuje sa

Nevie, čo sa stalo

Influencer v pondelok 15. apríla na svojom Instagrame oznámil, že jeho prevádzku vykradol neznámy páchateľ. Na príbehu píše, že krádež riešia už od piatej ráno. Z prevádzky boli odcudzené veci z kuchyne, ako napríklad „profi palacinkovače, grill, hotovosť, iPad,“ píše. „Neviem bližšie informácie, viem len, že nám chýba dosť veľa vecí z kuchyne,“ hovorí vo videu.

Filip Jovanovič hovorí, že prevádzka funguje v núdzovejšom režime. Ako hovorí, palacinky sa dnes robiť nebudú, návštevníci si ale môžu objednať slané veci, ktoré influencer ponúka.

menuLevel = 4, menuRoute = notsorry/news/kultura/influenceri, menuAlias = influenceri, menuRouteLevel0 = notsorry, homepage = false
29. apríl 2024 17:31