Záleží aj na farbe vašich nohavičiek.dreamstime
StoryEditor

Nohavičky pod drobnohľadom: Ako ich prať, nosiť a ktorým by ste radšej mali dať stopku?

14.03.2024, 09:00
Životný štýl

Ženy si väčšinou aj na výbere spodnej bielizne dávajú záležať. Dôležité je, aby bola nie len pekná, ale aj pohodlná. Možno ste doposiaľ nečelili vážnym zdravotným problémom v intímnej oblasti a preto ste nemali dôvod ich nijako špeciálne riešiť. Ak vás však budú trápiť nejaké patálie, spomeňte si, že dôležitý je nielen strih či materiál, ale dokonca aj samotná farba vašich nohavičiek.

Správna veľkosť

V tomto prípade viac ako kdekoľvek inde platí, že by ste si mali vybrať správnu veľkosť nohavičiek. Tie, ktoré sú vám malé, alebo vás niekde tlačia či omínajú by vo vašom šatníku nemali mať miesto. Určite takáto nepohoda nepriamo vplýva aj na to ako sa cítite a v neposlednom rade na celkové fungovanie lymfatického systému. Aj pri prezliekaní sa do športového oblečenia pozerajte na správny výber nohavičiek. V prípade, že ste počas dňa nemali na sebe bavlnený kúsok, ktorý dobre odvádza pot a nedráždi vašu pokožku, tak si ich radšej prezlečte. A spite určite na ostro. Je to nielen príjemnejšie, ale aj zdravšie.

Starostlivosť o nohavičky

Nohavičky by ste mali prať na čo najvyššej teplote. Vďaka tomu zatočíte s baktériami, ktoré sa na nich môžu nachádzať. Ak mávate časté zápaly či infekcie, perte ich v menej agresívnych pracích práškoch. Napríklad v tých, ktoré sa používajú na pranie detského oblečenia. Zvážte aj samotné používanie aviváže, ktorá môže na intímne partie pôsobiť agresívne.

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/zivotny-styl, menuAlias = zivotny-styl, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
10. máj 2024 07:42