Zuzana Sersen.archív/Zuzana Sersen
StoryEditor

Všetko, čo ste sa chceli opýtať o piercingoch: Zuzana Sersen presne vie, čo robí!

13.08.2023, 14:00
Životný štýl

Piercingy sú stále veľkým trendom a to nie len medzi mladými ľuďmi. Je to zaujímavý doplnok, ktorý podčiarkne vašu osobnosť a jedinečnosť. Fantázii sa medze nekladú a pomôže vám ich zrealizovať šikovná, Zuzana Sersen. Je majsterkou v tom čo robí, o čom svedčí množstvo spokojných zákazníčok. Prepichnutím dierky však jej úloha rozhodne nezačína a nekončí. Svojim klientkam nie len poradí, ale aj pomôže v prípade komplikácii.

Je prepichovanie bolestivé? Bolí miesto vpichu aj neskôr po aplikácii?

Je to veľmi individuálne. Niektoré zákazníčky ani nepostrehnú, že už je to za nimi, iné to bolí o niečo viac. V každom prípade je to pár sekúnd. Miesto vpichu je tiež určitú dobu citlivé, no záleží od miesta, na ktoré sa piercing aplikoval.  Nie je to však nič dramatické a väčšinou o deň dva neviete, že ste niekde boli.

Čo je pre vás najdôležitejšie, keď k vám klientka príde?

Najdôležitejšie pre mňa je, aby sa klientka pri mne cítila bezpečne. Aby hneď, ako si sadne do kresla bola presvedčená o tom, že som jej najlepšia voľba a že je v dobrých rukách. Klientky mi často hovoria, že ich upokojuje vidieť moju sebaistotu v tom čo robím. A práve to je pre mňa ten najdôležitejší moment.

Je niečo, čo by ste poradili našim čitateľkám, ktorým sa piercing páči, no majú strach?

Strach je v tomto prípade úplne prirodzený a je to obranná reakcia organizmu. Myslím si, že najdôležitejší je výber odborníka, ktorý im sadne a pôjdu k nemu s absolútnou dôverou. Veľa mojich klientok sa bojí. Ich strach nebagatelizujem, práve naopak, spoločne pracujeme na tom, aby to zvládli.

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/zivotny-styl, menuAlias = zivotny-styl, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
18. máj 2024 08:28