Ste divoška, alebo romantička. A ako vás vníma okolie?pexels
StoryEditor

Ste skôr romantická duša, alebo sexi rebelka? Takto vás vnímajú muži na základe vášho účesu, ale aj manikúry

01.03.2023, 10:00
Vzťahy

Každý sa zrejme sem tam pristihne pri tom, že hodnotí ľudí podľa výzoru. Nie nadarmo sa tiež hovorí, že šaty robia človeka. A rovnako tak účes, extravagantný mejkap či tetovanie, alebo piercingy. To, že má niekto telo pokreslené kerkami ešte samozrejme neznamená, že dušou nie je romantik. No ľudia, ktorí vás nepoznajú si vás veľmi rýchlo zaškatuľkujú.

A ako vás vnímajú ostatní na základe toho, čo je pre vás povedzme sigmifikantné? Ste rebelka a divoška v jednom, alebo na okolie skôr pôsobíte ako pokojná romantička?

Účes

Vlasy sú korunou krásy a jednoznačne sú aj akýmsi symbolom ženskosti. Ak preferujte dlhé vlasy, možno jemne zvlnené, prípadne v nenápadnom chvoste, nevzbudíte žiadnu extra pozornosť. Naopak, ženy, ktoré sú aj v účesoch odvážne vzbudzujú oveľa väčší záujem. To ony sú tie, ktoré sú považované za divošky. A nehovoríme len o ženách, ktoré majú vyholenú celú hlavu, polovicu vlasov dlhú, druhú krátku či vlasy netradičných farebných odtieňov. Sexi pôsobia aj krátke vlasy pod uši, mikádo či rozcuchané vlny.

Mejkap

Nude odtiene na očiach ako aj perách pôsobia opäť veľmi žensky. Sú jemné, decentné a väčšine ženám pristanú. A nepriťahujú zvedavé pohľady. No skúste si dať výrazný rúž a hneď sa ocitnete v kategórii sexi kosť. Červená, bordová či tmavo fialová z vás behom chvíle urobia neprehliadnuteľnú. A páči sa to aj opačnému pohlaviu. Medzi byť sexi a vulgárna je veľmi tenká hranica, tak na to dávajte pozor. A nezabudnite na pravidlo, že ak sú výrazné pery, v nanášaní zvyšného mejkapu už buďte opatrné.

Nechty

Francúzskou manikúrou nikdy nič nepokazíte, ale ani neprekvapíte. Upravené nechty všeobecne sú must have každej ženy. Mimochodom, vedia to oceniť aj muži. Rovnako, ako ich vedia odradiť ohryzené či neupravené nechty. Je úplne jedno, či budú nechty krátke alebo dlhé. Ak na nich budete mať červený, čierny či inak výrazný lak (mimo neónových farieb), v očiach druhých budete vnímaná jednoznačne ako tá odvážnejšia. A nezabudnite ani na nechty na nohách. Najmä v lete. Upravené a nalakované nechty sú jednoducho sexi.

image

Červené nechty sú sexi. Na rukách aj na nohách.

pexels

Piercing aj tetovanie

Tetovanie už dnes nie je ničím výnimočným, no stále pôsobí poriadne rebelantsky. Podobne ako piercingy. Nemusíte si práve prepichnúť obočie či inú časť tela. Signál, že ste poriadna divoška môže dať aj to, ak v uchu nosíte viac ako jednu náušnicu. Sexi pôsobí dokonca aj jemný piercing v nose, alebo nad vrchnou perou.

image

Červený rúž aj piercing dáva o vás jasný signál.

pexels
menuLevel = 2, menuRoute = magazin/vztahy, menuAlias = vztahy, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
23. apríl 2024 16:07