Niektoré sexuálne hračky si užije obaja.dreamstime
StoryEditor

Toto sú sexuálne hračky s ktorými sa zahráte obaja

22.05.2023, 10:00
Vzťahy

Nuda v posteli nie je len zabijakom vášne, ale aj vzťahov. Práve preto by ste mali usilovne pracovať na tom, aby to vo vašej spálni stále iskrilo. A čo iné, než sexuálne hračky prinesú do vášho milovania tak potrebný nový vietor? S niektorými hračkami sa zabavíte obaja!

Bičíky

Ak s partnerom obľubujete v posteli tvrdšie praktiky, pokojne siahnite aj po bičíkoch. Menší výprask si z času na čas zaslúži každý. Samozrejme však len ten, ktorý je spojený s rozkošou. Tak to svojmu drahému poriadne spočítajte.

image

Bičíky, putá aj pierka. Všetko je povolené.

dreamstime

Pierka

Šteklenie mnohým ľuďom nie je veľmi príjemné, no dotyk pierka na vašom nahom tele už je asi o niečom inom. Zablúďte partnerovi k jeho najcitlivejším erotogénnym zónam a vychutnávajte si čo tento jemný dotyk robí s jeho telom. Ak bude navyše spútaný a bude mu to robiť sexi masérka s bičíkom v ruke, postaráte sa mu o zážitok na ktorý len tak nezabudne.

Vibrátor

Vibrátor rozhodne nie je hračka ktorá patrí len do ženských rúk. Práve naopak. Jeho ovládanie často baví aj pánov a dokážu si to s ním užiť rovnako ako ich nežnejšie polovičky. Niektoré praktiky sú však už na inú tému.

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/vztahy, menuAlias = vztahy, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
05. máj 2024 11:43