Niektoré sexuálne hračky si užije obaja.dreamstime
StoryEditor

Toto sú sexuálne hračky s ktorými sa zahráte obaja

22.05.2023, 10:00
Vzťahy

Nuda v posteli nie je len zabijakom vášne, ale aj vzťahov. Práve preto by ste mali usilovne pracovať na tom, aby to vo vašej spálni stále iskrilo. A čo iné, než sexuálne hračky prinesú do vášho milovania tak potrebný nový vietor? S niektorými hračkami sa zabavíte obaja!

Popustite uzdu vašej fantázii, odviažte sa, zahoďte zábrany a užite si s vašim milencom či milenkou sex ako z dobrého filmu pre dospelých.

Kostýmy

Ak neviete kde začať, pokojne najskôr siahnite po kostýmoch. Vďaka niektorým dostatočne naštartujete vašu sexuálnu fantáziu. Oblečte sa za sexi letušku, či čašníčku a naservírujte vášmu partnerovi poriadnu dávku erotiky. No aj vašim očiam doprajte pohľad na sexi muža v uniforme. Kostýmov do ktorých sa môžete prezliecť a osviežiť si spoločný sexuálny život je mnoho. Keď pôjdete na nákup, nezabudnite k tomu svojmu kostýmu kúpiť nejaký aj vašej polovičke.

Putá

Pripútajte sa, štartujete! Presne tak, štartujete novú etapu vašich sexuálnych dobrodružstiev s pomocou hračiek ktoré zmenia doterajšiu rutinu v posteli. Jednou z ďalších hračiek ktoré si užijú obaja z páru sú putá. Je na vás, či dnes budete pod jeho kontrolou vďaka putám vy, alebo si naopak zaistíte jeho poslušnosť. A od teraz žiadne dotyky a čakajte na to, čo bude nasledovať so spútanými rukami.

image

Majte všetko pod kontrolou. Najmä svojho partnera.

dreamstime
menuLevel = 2, menuRoute = magazin/vztahy, menuAlias = vztahy, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
25. apríl 2024 20:18