Vďaka týmto polohám si môžete užiť sex aj vtedy, keď ste unavení.dreamstime
StoryEditor

Nevynechávajte sex: Tieto polohy môžete praktizovať, aj keď ste unavené, no stále vzrušené

02.04.2023, 10:00
Vzťahy

Stáva sa vám, že občas nemáte s partnerom sex len kvôli tomu, že ste unavení? Ak však aj napriek vyčerpanosti stále pociťujete vzrušenie a máte chuť na milostné hrádky, v tomto prípade by ste sex rozhodne nemali vynechávať. Pozrite sa, ktoré sexuálne polohy môžete praktizovať aj pri únave.

Únava vám dokáže sťažiť každodenný život, vrátane toho sexuálneho. Či už ste boli dlho v práci, upratovali domácnosť celý deň alebo ste absolvovali náročný tréning, po ktorom sa vám nechce vstať ani z postele. V takomto prípade sa množstvo párov uchýli k vynechaniu sexu. Možno si vravíte, že ste obaja príliš unavení a vyčerpaní na to, aby ste praktizovali nejaké intímnosti. Robíte však chybu. Ak na sex chuť máte a ste vzrušení, no jediné, čo vám v tom bráni je únava, rozhodne ho nevynechávajte. Existujú totiž sexuálne polohy, ktoré môžete praktizovať, aj keď ste unavení.

Misionár

Dajte sa do klasickej misionárskej polohy, no nezdvíhajte kolená, ale obtočte svoje nohy okolo bokov a ruky okolo krku svojho partnera. V podstate ho nechajte, aby urobil všetku prácu za vás. Dbajte však na to, aby sa jeho panva dostala do kontaktu s vašim klitorisom, ktorý budete jemne stimulovať.

Intenzívny misionár

Klasický misionár vás nebaví? Skúste ho trochu pomeniť. Stačí, ak požiadate partnera, aby vám pri misionárovi zdvihol jednu aj druhú nohu k ramenám. Táto poloha mu umožní ľahší prienik a vy si tak môžete užívať intenzívnejšiu stimuláciu bodu G.

image

Vyskúšajte misionára alebo polohu psa nadol.

dreamstime

Dve lyžice

Ak ste obaja unavení, ležíte v posteli a nechce sa vám ani pohnúť, vyskúšajte polohu dvoch lyžíc. Keď vás partner zozadu objíma, zdvihnite koleno, aby do vás mohol ľahšie vstúpiť. Vy môžete jemne krúžiť bokmi a užívať si intímne spojenie, na ktoré nemusíte vynaložiť veľa energie.

Poloha 69

Áno, poloha 69 je skvelá najmä vtedy, keď ste unavení a nechce sa vám praktizovať krkolomné pozície. Stačí, ak sa dáte nad partnera, obaja si roztiahnete nohy a spoločne praktizujete orálny sex. Vďaka polohe 69 sa môžete sústrediť nielen na svoje potešenie, ale aj potešenie toho druhého. Zároveň pri nej môžete zrelaxovať alebo sa prebudiť do nového dňa.

Poloha psa nadol

Síce to znie ako nejaká jógová pozícia, pravda je úplne iná. Ľahnite si na brucho a podložte si pod panvu vankúš. Váš partner si na vás ľahne zozadu a akt sa môže začať. Tento uhol vám umožní ideálne zasiahnutie bodu G.

Zoči-voči

Ľahnite si s partnerom na posteli oproti sebe. Vyložte si nohu na jeho bok a nechajte partnera, aby zobral vašu panvu a pritlačil si ju k sebe. Túto polohu môžete praktizovať, ako len chcete, no dôležité je, aby ste nemuseli vydať veľa energie a užili si sex naplno.

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/vztahy, menuAlias = vztahy, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
13. máj 2024 22:27