Ak túžite po peknom zadku, musíte sa oň aj patrične starať.dreamstime
StoryEditor

Trápia vás nepríjemné vyrážky na zadku? Takto sa ich zbavíte raz a navždy

22.04.2023, 10:00
Krása a móda

Nepríjemné akné sa nevyskytuje len na tvári, ale aj na iných častiach tela. Presne takou partiou je aj zadok. Zapálené vyrážky trápia mnohých ľudí a zbaviť sa ich je síce ťažké, no ani zďaleka nie nemožné. Vďaka týmto radám si s nimi poradíte raz dva.

Prípravy na leto začínajú byť v plnom prúde. Istotne sa pri nich sústredíte aj na pekný a pevný zadok. A ak navyše bude aj hladký a bez vyrážok, v plavkách sa budete cítiť ešte o niečo krajšie.

Prečo vás trápia?

Vyrážky na zadku nie sú ničím výnimočným. Ani zďaleka nie ste samé ktoré tento estetický problém trápi. Príčin prečo vznikajú je viacero. V prvom rade môžete mať skutočne veľmi jemnú a citlivú kožu, ktorá takto reaguje na akékoľvek podráždenie. Ďalšími dôvodmi sú prepotené, alebo vlhké oblečenie či sedavé zamestnanie. No v neposlednom rade môže vašu pokožku dráždiť aj nevhodne zvolené spodné prádlo a materiál z ktorého je vyrobené. Uvedomte si, že práve pokožka na zadku je namáhaná neustálym trením o oblečenie a okrem toho je takmer stále zakrytá. S výnimkou letných dní.

Vymeňte spodné prádlo

Začnite postupne. Ak ste si všimli zvýšený výskyt vyrážok na zadku, skúste aspoň na pár dní vymeniť syntetické sexi nohavičky za tie bavlnené. Ak sa stav vašej pokožky zlepší, budete vedieť čo bolo príčinou ich vzniku.

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/krasa-a-moda, menuAlias = krasa-a-moda, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
03. máj 2024 16:18