Geissenovci na Slovensku nakrútia jeden z dielov ich reality šou Ťažký život milionárov.Profimedia
StoryEditor

Geissenovci na Slovensku už tento týždeň. Poznáme trasu, na ktorej môžete stretnúť Carmen a Roberta

05.05.2022, 12:00
Celebrity
Milionári prídu na Slovensko nakrútiť jednu z častí svojej reality šou. Zdržať by sa tu mali týždeň a pozrú si viaceré naše mestá.

Do reality šou Geissenovci- Ťažký život milionárov sa dostane aj Slovensko. Milionári k nám majú namierené už tento týždeň. Prídu na pozvanie Richarda Sulíka, s ktorým sa stretli v Dubaji. Roberta ako milovníka áut zaujalo vodíkové auto v slovenskom pavilóne. S návštevou Slovenska súhlasili a je o nich známe, že nemajú problém sadnúť do lietadla a ísť kdekoľvek.

Pestrý program

Podľa dostupných informácií majú Carmen a Robert začať Devínskym hradom a Cyklomostom slobody. Bývať by mali v krásnom zámku Šimák v Pezinku a ich cesta povedie do Banskej Štiavnice. Čo by to bola za návšteva bez Tatier. Tam sa na nich už pripravujú v Lomnici, kde by sa mali lanovkou vyviezť na Lomnický štít.

Už teraz sme zvedaví na Robertove vtipné komentáre krajín a zážitkov a na to, čo si na „Lomničák“ Carmen obuje. Je známa tým, že za každých okolností musí mať štýlové vysoké podpätky. Carmen má už dohovoreného aj kaderníka, keďže jej vlasy potrebujú neustálu opateru. Ešte nie je známe, či sa ukážu len manželia alebo so sebou vezmú aj dcéry Davinu a Shaniu. Rozhodne to bude pre našu krajinu dobrá reklama.

 

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/celebrity, menuAlias = celebrity, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
15. máj 2024 15:11