Kaderník Paviel nepustil Priscillu ku klientkám.Profimedia - Standardni obsah
StoryEditor

Hviezdička naložila celebritnému kaderníkovi Pavielovi: K robote ma nepustil, horekuje!

28.06.2023, 10:58
Celebrity

Účastníčka romantickej reality šou Ruža pre nevestu, Priscilla sa dnes živí ako barberka. Strihá pánov a čaruje im na hlave čo si podľa najnovších trendov vymyslia. Málokto vie, že začínala v kaderníctve u Paviela Bendlera. Spomienky na toto obdobie nemá zrejme najkrajšie. Ako šéf ju poriadne sekal.

Barberka Priscilla sa dostala do povedomia vďaka reality šou Ruža pre Nevestu, kde bojovala o srdce mladého Tomáša. Spomedzi 18-tich dievčat, ale poriadne vytŕčala. Jej prejav bol svojský a to jej ostalo. Potetovaná Priscilla svojím podrezaným jazykom a neraz chlapčenským správaním v romantickej markizáckej relácii nepatrila medzi sivé myšky. Rozhodne sa nad ňou diváci s údivom pozastavili. Ako sme nedávno spomínala brunetka má vážny problém s gramatikou čo ju však vôbec netrápi.

Teraz sa rozhodla zaujať ďalším spôsobom. Vedro špiny vyliala na známeho kaderníka Paviela, u ktorého pred rokmi pracovala. „Nemohla som tam robiť nejaké horibilné účesy, alebo farby. Lebo by som to do****la. Takže mi dal strihať iba chlapov so strojčekom a tam som sa naučila pánske strihy. Tak sama od seba. Lebo som tam musela strihať iba chlapov. Nič iné mi robiť nedal. No a neskôr som si uvedomila, že ma to baví viacej, ako normálne kaderníctvo. Začala som robiť v barber shope u kamaráta a už to išlo," zaspomínala si svojská Priscilla na obdobie, kedy praxovala ako nádejná kaderníčka.

image

Ruža pre nevestu.

image

Priscilla sa v statusoch nekašle a ypsilony píše všelijako.

 

 

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/celebrity, menuAlias = celebrity, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
13. máj 2024 20:38