Nela Slováková a Lukáš Kozák na Diamantovom plese.Profimedia
StoryEditor

Keď nestačí hlboký výstrih, na rad prichádza odhalený rozkrok: Nela Slováková previedla aj to, čo zrejme nechcela

27.03.2022, 08:00
Celebrity
Víťazka reality šou Nela Slováková je známa tým, že veľmi rada provokuje. Na každej akcii či plese vytiahne niečo, vďaka čomu si zaistí stopercentnú pozornosť. Nebolo tomu inak ani teraz. Na Diamantový ples prišla v extrémne odvážnych šatách.

Hlboký výstrih je už zdá sa nuda. Ten česká podnikateľka a influencerka Nela ukazuje pravidelne, a tak chcela vytiahnuť niečo nové. Takýto rozparok sa len tak nevidí a je naozaj len pre odvážne ženy. Na Diamantový ples v Brne zvolila nádherné biele šaty, ktoré viac odhaľovali ako zahaľovali. Jedinečné boli rozhodne rozparkom a ten zboku ukazoval doslova celý rozkrok.

image

Nela Slováková na Diamantovom plese predviedla odvážne šaty.

Profimedia

Pod šatami mala niečo ako trblietavé body, ktoré jej zakrývalo intímne partie. Nela má krásne sexi telo, a ak si niekto môže takéto šaty dovoliť obliecť, tak je to ona. Na ples prišla so svojim priateľom, slovenským hokejistom Lukášom Kozákom, ktorý sa k nej doladil bielym sakom.

image

Nela Slováková a Lukáš Kozák na Diamantovom plese.

Profimedia

Ples mal dohru

Vyzerá to tak, že Nela má na novinárov, najmä tých bulvárnych, ťažké srdce. Hneď po plese sa rozhodla zverejniť status na Instagrame po tom, čo si o sebe prečítala nepríjemné a podľa nej klamlivé články. Nuž, Nela je provokatérka a na podobné články si asi bude musieť zvyknúť.

Prečítajte si jej rozhorčenie:

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/celebrity, menuAlias = celebrity, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
10. máj 2024 23:29