Heidi KlumProfimedia
StoryEditor

FOTO Charitatívna párty Eltona Johna: Dámy a ich súboj dekoltov!

11.03.2024, 13:40
Celebrity

Pod záštitou umelca Eltona Johna (76) sa tradične konala charitatívna akcia na podporu prevencie proti ADIS a HIV. Udalosť si nenechali ujsť mnohé známe osobnosti. Ženy vo večerných šatách predviedli plné dekolty. Ktorá vyhrala, AIDS FAA Party 2024 za najodvážnejšie a bizarné šaty?

Pozornosť na seba nestrhol hudobník, ale prítomné dámy. Elton John tvorí manželský pár s Davidom Furnishom už niekoľko rokov. Pár tvoria o roku 2005, ale mali aj krízu, ke´d išli na niekoĺko rokov od seba. Obaja sú zástancami práv homosexuálov. Spevákovi zobrala choroba medzi prvými jeho azda najbližšieho kamaráta Freddieho Mercury. Od vtedy sa rozhodol šíriť osvetu. 

Keď si spevák Elton John uvedomil, že má slabosť pre mužov, v roku 1988 sa so svojou dnes už exmanželkou Renate Blauelovou rozviedol. Po odlúčení ako keby sa po nej zľahla zem. Po čase však sa prihlásila o slovo. Eltona hnala priamo pred najvyšší súd. Predmetom žaloby bol jeho životopis ME (2019), čo v preklade znamená Ja. V ňom John opisuje svoje manželstvo i rozvod. Podľa jeho exmanželky porušil rozvodovú dohodu a to tým, že ju v knihe priamo spomína. Mnoho súkromných záležitostí malo ostať podľa nej utajené. Odškodné požadovala tri milióny libier. Na svadobnej ceste sa mala po troch dňoch pokúsiť o samovraždu, lebo jej spevák oznámil, že je koniec. Iba krátko pred tým s Renate Blauel plánovali dieťa. 

FOTO Z ELTONOVEJ PÁRTY NÁJDETE V GALÉRII

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/celebrity, menuAlias = celebrity, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
28. apríl 2024 01:06