Pozrite sa, čo si pre vás hviezdy pripravili tento týždeň.dreamstime
StoryEditor

Strelca čaká prekvapenie, Leva naopak vnútorné napätie: Prečítajte si horoskop na tento týždeň

23.01.2023, 14:00
ASTRO

Chceli by ste vedieť, aký týždeň vás čaká? Pripravili sme si pre vás týždenný horoskop, vďaka ktorému sa dozviete, na čo sa môžete tešiť a kde si naopak dať pozor. Pozrite sa na svoju predpoveď podľa astrológie na týždeň od 23. januára do 29. januára.

Váhy

Priazeň lásky je vám tento týždeň naklonená. Stretnete zaujímavého človeka, ktorý vás okamžite očarí. Ak ste nezadané, choďte do toho, no ak ste vo vzťahu s partnerom šťastní, radšej tomuto pokušeniu odolajte, inak budete mať výčitky. V práci sa snažte do ničoho nenútiť. Keď sa niečo nedá, tak sa nedá. Vy robte len toľko, koľko stačíte. Ak to nepôjde inak, poproste niekoho o pomoc, pretože sa toho na vás naklopí naozaj veľa.

Škorpión

Ak ste sa v pracovnej oblasti rozhodli pre nejaký vážny krok, konečne naň dostanete príležitosť. Jednoducho, stanovili ste si cieľ a uvedomili ste si, že nikto vám v jeho dosiahnutí nemôže brániť. Zároveň, doma budete mať dusnú atmosféru. Môže sa za ňou ukrývať aj fakt, že najbližšie dni budete na partnera zabúdať. Skúste sa mu preto cez víkend venovať o čosi viac a myslite aj na oddych a relax.

Strelec

Môže vás čakať celkom prajný týždeň. Z partnerovej strany sa pripravte na milé prekvapenie, takže sa mu cez víkend nezabudnite odvďačiť romantickou večerou s príjemným zakončením. V práci sa vám síce bude dariť, no snažte sa nadriadenému nevnucovať vaše názory a neprovokujte ho. Niekedy je totiž lepšie pozorovať, čo sa deje okolo, ako vyskakovať a koledovať si o malér.

image

Odvďačte sa partnerovi romantickou večerou alebo predĺženým víkendom.

dreamstime

Kozorožec

Ak ste nezadané, konečne dostanete šancu stretnúť sa s tým pravým náprotivkom. Nebojte sa opätovať náklonnosť. Na zadané takisto čaká príjemný týždeň. Partner vás bude rozmaznávať, pretože tuší, že vám vo vzťahu niečo už dlho chýba. Úspech očakávajte aj v práci, kde ste sa mali snažiť využiť všetky ponúkané šance. Vaše schopnosti si všimne aj nadradený.

Vodnár

Z vášho partnera bude tento týždeň sálať chlad, nakoľko ste ho zanedbávali. Skúste preto na víkend vymyslieť zaujímavý program, ktorý vám pomôže dať všetko do poriadku. V zamestnaný sa začnú diať zmeny, no nie všetky sa vám budú páčiť. Prijmite ich a uvidíte, že sa napokon všetko obráti vo váš prospech.

Ryby

Síce sa budete tento týždeň niesť v znamení zhonu, udržíte si dobrú náladu. Úsmev na tvári vám však môže vyčarovať aj pozornosť od novej známosti. Nebráňte sa preto ďalšiemu stretnutiu, pri ktorom sa uvoľníte s chuti zasmejete. V práci sa konečne vyplatí vaša dôkladnosť a disciplína. I naďalej sa snažte nič nepodceňovať, nepovoľte a uvidíte, že pomaly ďalej zájdete.

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/astro, menuAlias = astro, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
19. máj 2024 09:23