Ak ste sa narodili na rozhraní dvoch znamení, pozrite sa, čo je vám predurčené.dreamstime
StoryEditor

Narodili ste sa na rozhraní dvoch znamení? Toto by ste mali vedieť

20.01.2023, 17:00
ASTRO

Môže sa stať, že si chcete prečítať osobný horoskop, no neviete, do ktorého znamenia zverokruhu sa radíte. Pravdepodobne za tým stojí fakt, že ste sa narodili na rozhraní dvoch znamení. Nezúfajte, prezradíme vám, čo je vám predurčené a ké znamenia k vám najviac pasuje.

Stáva sa vám, že podľa niektorých astrologických výkladov ste napríklad Lev, no podľa iných už Panna? Nemôžete sa tomu čudovať, narodili ste sa totiž na rozhraní dvoch znamení zverokruhu. Práve z tohto dôvodu môžete na sebe pociťovať energie oboch znamení alebo máte možno pocit, že nepatríte ani k jednému z nich. Nebojte sa, nemusíte byť v pomykove. Prezradíme vám, aké pravdepodobne ste a čo je vám predurčené.

Ryby a Baran

Pokiaľ ste sa narodili v tomto rozmedzí, je vo vás iskra Barana, vďaka ktorej ste vždy pripravené na zmenu. Môžete urobiť čokoľvek, čo vám napadne a čo a vám objaví v hlave. Zo znamenia Ryby máte naopak silnú intuíciu, ktorá vám pomáha vidieť do budúcna. Ak sa budete snažiť udržať nádej a zápal, splníte si akýkoľvek sen alebo dokonca aj sny druhých.

Baran a Býk

Ste zmiešaninou Barana ako energie ohňa a energie zemského Býka. Ak ste sa narodili na rozhraní týchto dvoch znamení, milujete, keď môžete riadiť svoj život, ale aj životy iných. Jednoducho, musíte mať všetko pod dohľadom. Síce ste veľmi tvrdohlavé, no takisto aj odvážne a statočné osobnosti. Ak sa naučíte počúvať aj ostatných, môžu z vás byť skvelé vodkyne.

Býk a Blíženci

Býk je jedným z najracionálnejších znamení, a keď sa jeho energia spojí s Blížencami, vznikne niečo úžasné. Ak ste sa narodili v tomto rozmedzí, pravdepodobne máte skvelé intelektuálne schopnosti. Pre všetko ste nadšené, no nezabudnite na to, že občas treba padnúť aj na zem. Vďaka energii Býka z vás môžu byť skvelé vedkyne, ale niekedy by ste mali počúvať aj svoje srdce.

image

Máte silné intelektuálne schopnosti a ste veľmi racionálne.

dreamstime

Blíženci a Rak

Ženy narodené na rozhraní znamení Blíženci a Rak sa súčasne narodili počas letného slnovratu, ktorého sily sú tak silné, že môžu prekročiť aj vaše hranice chápania. Vďaka energii oboch znemení zverokruhu sa môžete stať skutočne nadanými osobami, ktoré majú cit pre umenie. Snažte sa preto využiť to, čo vám bolo dané a preslávte sa v oblasti, v ktorej chcete.

Rak a Lev

Zmiešaním emočného prílivu Raka s jasným slnkom Leva ste vznikli vy. Máte jedinečnú osobnosť, ktorá očarí kohokoľvek chcete. Zároveň ste veľmi citlivé a oplývate silou magických schopností. Aby ste vo svojom živote zabránili omylom či sklamaniu, snažte sa využiť silu týchto dvoch znamení a uspejete.

Lev a Panna

Ak ste sa narodili v týchto dňoch, pravdepodobne máte schopnosť neustále vymýšľať nové veci. Nejde však len o nejaké technické vynálezy, ale o spôsob, akým žijete. Vaši zamestnávatelia na vás často žiarlia, pretože dokážete prísť s lepším riešením než oni. Môžu z vás byť skvelé vodkyne, no dajte si pozor na to, aby ste neboli príliš kritické k sebe a ostatným.

 

Pokračovanie na ďalšej strane

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/astro, menuAlias = astro, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
19. máj 2024 08:44