StoryEditor

Polícia objasnila závažný zločin vraždy v Poprade. Podozrivý má na krku obvinenie

14.02.2023, 10:14
Autor:
TASRTASR

Podľa polície malo dôjsť medzi dvoma mužmi najskôr k slovnej roztržke, ktorá vyvrcholila bodno-rezným poranením brucha.

Polícia objasnila prípad obzvlášť závažného zločinu vraždy, ku ktorej došlo v sobotu 11. februára krátko pred polnocou v Poprade. Informovala o tom krajská policajná hovorkyňa z Prešova Jana Ligdayová s tým, že zo skutku vyšetrovateľ obvinil 32-ročného muža z obce v Popradskom okrese.

"Na chodbe rodinného domu na Ulici 1. mája bol po slovnej hádke fyzicky napadnutý 33-ročný muž zo Svitu. Tento útok sa skončil smrťou. Polícia na základe tejto skutočnosti v prípade začala trestné stíhanie a boli vykonané všetky potrebné procesné úkony smerujúce k objasneniu skutku," uviedla hovorkyňa. Vyšetrovaním sa podľa nej preukázalo, že obzvlášť závažného zločinu vraždy sa mal dopustiť práve obvinený muž.

Doplnila, že medzi mužmi došlo k vzájomnému fyzickému napádaniu, pri ktorom muž zo Svitu utrpel aj bodno-rezné poranenie brucha.

"Neskôr spadol na zem, obvinený však v útoku pokračoval ďalej, kopal do neho a skákal po ňom," upozornila Ligdayová s tým, že napadnutý muž utrpel mnohopočetné zranenia, na následky ktorých zomrel. Krajský vyšetrovateľ spracoval na obvineného podnet na vzatie do väzby.

menuLevel = 1, menuRoute = hn24, menuAlias = hn24, menuRouteLevel0 = hn24, homepage = false
20. apríl 2024 12:50