StoryEditor

Polícia pátra po nezvestnom​ Hermanovi Demkovi, pracuje ako taxikár v Bratislave

12.02.2023, 11:27
Autor:
TASRTASR

Muž je 165 centimetrov vysoký, chudej postavy. Má krátke prešedivené vlasy, modrosivé oči a nosí dioptrické okuliare. Pôsobí starším dojmom.

Polícia pátra po nezvestnom 54-ročnom Hermanovi Demkovi zo Stupavy, prechodným pobytom v Trnave. Muža naposledy videla jeho družka ešte 10. februára ráno, ktorej povedal, že ide autom do servisu do Bratislavy. Muž pracuje ako taxikár v Bratislave. Polícia o tom informuje na sociálnej sieti, kde zverejnila aj fotografiu hľadaného muža i popis jeho auta.

Muž je 165 centimetrov vysoký, chudej postavy. Má krátke prešedivené vlasy, modrosivé oči a nosí dioptrické okuliare. Pôsobí starším dojmom. Oblečené mal bledé nohavice, tmavé tenisky, zelenú maskáčavú bundu a so sebou mal tašku červeno-čiernej farby.

Polícia sa v tejto súvislosti obracia na verejnosť so žiadosťou o spoluprácu. Akékoľvek informácie, ktoré by mohli viesť k vypátraniu nezvestnej osoby, je možné oznámiť na telefónnom čísle 158, prípadne súkromnou správou na profile trnavskej polície na sociálnej sieti.

menuLevel = 1, menuRoute = hn24, menuAlias = hn24, menuRouteLevel0 = hn24, homepage = false
20. apríl 2024 09:11