StoryEditor

Sofiina voľba

25.11.2021, 23:00
Zavretý podnik je nesmierne náročné znovu rozhýbať.

O takomto čase v novembri sme mali za sebou hromadné testovanie, zavreté školy a gastrosektor bojoval o terasy. K akej zmene u vás došlo?

 Situácia je ešte horšia ako počas druhej vlny. Nepomáhajú nám žiadne opatrenia a prevádzky v skutočnosti čelia tvrdému lockdownu. Moja reštaurácia mala 38 pracovníkov a cez okienkový predaj ich neuživíte. Nejestvujú schémy pomoci, ktoré fungovali počas druhej vlny. Navyše ťaháte za sebou dlhy, ktoré nás dobiehajú z druhej vlny.

Skutočne ste nezaregistrovali žiadnu zmenu?

 Naozaj nič, len zhoršenie. Momentálne bojujeme o zapnutie schém pomoci, ktoré fungovali pred rokom. Mysleli sme, že sa z druhej vlny poučíme a predpokladali sm...

Tento článok je určený iba pre predplatiteľov.
Zostáva vám 85% na dočítanie.
01 - Modified: 2024-05-13 10:22:47 - Feat.: - Title: Pätica tipov, ako sa jednoducho dopracovať k vysnívanej postave 02 - Modified: 2024-05-10 22:00:00 - Feat.: - Title: Majiteľ Viech Vojtěch Záhorský: Baví ma tvoriť priestory na výmenu názorov 03 - Modified: 2024-05-03 22:00:00 - Feat.: - Title: Pokrm bohov len pre vyvolených: Prejdite sa s nami stručnými dejinami kakaa 04 - Modified: 2024-05-02 22:00:00 - Feat.: - Title: Cukrárska legenda z Kremnice: V zlatom meste obnovili výrobu zákuska, ktorý vraj spôsobuje závislosť 05 - Modified: 2024-05-04 22:00:00 - Feat.: - Title: Vajcia, zeleninu a už vôbec nie hydinové mäso: Ak vám zaleží na zdraví, tieto potraviny neohrievajte
menuLevel = 2, menuRoute = focus/publicistika, menuAlias = publicistika, menuRouteLevel0 = focus, homepage = false
17. máj 2024 02:51