HN
StoryEditor

Špeciálne volebné predplatné vám prinesie množstvo výhod!

22.05.2023, 16:11
Autor:
redred

V mimoriadnej akcii HNonline.sk získate nielen prístup na 5 mesiacov iba za 5 eur, ale rovnako aj balík výhod, ktoré vám pomôžu zorientovať sa v predvolebných bojoch a vybrať si správne.

Vážení čitatelia,
v sobotu 30. septembra sa uskutočnia už štvrté predčasné voľby v histórii Slovenska. Voliť si budeme poslancov do Národnej rady Slovenskej republiky. Parlamentné voľby sú opakovane najsledovanejšou udalosťou s najvyššou volebnou účasťou. Rovnako dôležité ako ísť voliť je odovzdať hlas strane, ktorej program najviac korešponduje s vašimi zásadami a presvedčeniami.

Aby si každý občan mohol zvoliť svojho favorita, potrebuje najmä dostatok informácií z overeného a dôveryhodného zdroja.

Preto sme si pre vás pripravili špeciálnu – volebnú – akciu. Získajte prístup k všetkým článkom HNonline.sk bez obmedzení až na 5 mesiacov len za 5 eur. Len za 1 euro mesačne teda získate prístup k všetkým predvolebným diskusiám, prevedieme vás zoznamom strán, ich kandidátov aj sľubov, prinesieme vám analýzy predvolebných preferencií aj scenáre, ktoré môžu nastať. Pripravenú pre vás máme aj volebnú kalkulačku, ktorá vám na základe vašich preferencií odporučí, ktorú stranu máte voliť.

Okrem obsahu, ktorý nájdete na našom webe, máme pre vás pripravený špeciálny balík benefitov, ktoré získate len ako súčasť tejto mimoriadnej ponuky.

  • Špecializované newslettery – každý piatok vám pošleme výber článkov, ktoré boli v danom týždni najdôležitejšie. Rovnako vám mailom pošleme všetky zlomové správy, hneď ako sa udejú.
  • Spýtajte sa politikov, čo vás najviac zaujíma – dopredu vám dáme vedieť, ktorý politik príde na rozhovor do HNtelevízie a zároveň vám dáme možnosť napísať nám, akú otázku mu máme položiť. Otázku s najvyšším počtom hlasov na konci rozhovoru položí naša moderátorka Romana Hlavanda Gogová.
  • Sledujte diskusie HNClubov naživo – členovia nášho HNClubu vedia, že počas diskusií s exkluzívnymi hosťami vždy získajú najlepší prehľad. Vy teraz môžete byť pri tom. V deň konania HNClubu vám pošleme odkaz, na ktorom ho budete môcť sledovať naživo. Čakajú vás témy tieňových ministrov zdravotníctva či hospodárstva aj predvolebná diskusia. Moderátorkou bude šéfredaktorka Hospodárskych novín Marcela Šimková.
  • Prístup na iDnes.cz – ak vás zaujíma aj pohľad na slovenské parlamentné voľby zo susedného Česka, potešíme vás. Súčasťou volebného predplatného HNonline.sk je aj prístup k prémiovému obsahu webu iDnes.cz. Stačí, ak nám napíšete na mail Táto e-mailová adresa je chránená pred spamovacími robotmi. Na jej zobrazenie potrebujete mať nainštalovaný JavaScript. a pošleme vám aktivačný kód, s ktorým prístup získate.

Ak ste v súčasnosti naším predplatiteľom a chceli by ste mať prístup k uvedeným benefitom, prosím, neváhajte nám napísať na Táto e-mailová adresa je chránená pred spamovacími robotmi. Na jej zobrazenie potrebujete mať nainštalovaný JavaScript..

Sledujte s nami dianie na Slovensku a pripravme sa na voľby spoločne.

 

Redakcia Hospodárskych novín a HNonline.sk

01 - Modified: 2024-01-03 17:00:00 - Feat.: - Title: Voľby čakajú štvrtinu ľudstva, veľká zmena sa črtá v Británii 02 - Modified: 2024-01-02 19:00:00 - Feat.: - Title: Slovom roka 2023 by mohlo byť „rozuzlenie“ 03 - Modified: 2023-11-02 15:27:50 - Feat.: - Title: Ficova vláda robí ďalšie zmeny, na rad prišli štátni tajomníci. Toto sú nové mená 04 - Modified: 2023-10-25 10:41:55 - Feat.: - Title: KOMENTÁR: Prečo bol cirkus okolo Huliaka nielen zbytočný, ale aj nebezpečný 05 - Modified: 2023-10-12 14:30:00 - Feat.: - Title: Bude nám sveta žiť, ibaže by nie
menuLevel = 1, menuRoute = slovensko, menuAlias = slovensko, menuRouteLevel0 = slovensko, homepage = false
02. máj 2024 12:20