StoryEditor

Fico hovoril o Pellegriniho strachu zo stretnutia. Hlas nie je Smer 2, reaguje strana

30.04.2023, 00:00
Autor:
redredTASRTASR
  • V tomto týždni na slovenskej politickej scéne zaujal brífing šéfa SNS Andreja Danka, ktorý pozval na stretnutie predsedu Smeru Roberta Fica.
  • Pozvaný bol aj šéf Hlasu Peter Pellegrini, ten však toto stretnutie nateraz odmietol.
  • Fico na spomínanom brífingu reagoval slovami, že Peter Pellegrini sa s ním nechce stretnúť.
  • Šéf Hlasu v reakcii uviedol, že nepotrebuje, keby chcel stretnutie s Robertom Ficom, aby mu ho organizovala nejaká ďalšia politická strana.
  • Na margo Andreja Danka Pellegrini uviedol, že na priateľské pozvanie šéfa SNS bude reflektovať pozitívne.
  • Pellegrini na konci pracovného týždňa oznámil aj spojenie s Dobrou voľbou Tomáša Druckera. Bývalý minister zdravotníctva a vnútra Drucker zdôraznil, že Hlas nie je Smer 2.

V tomto týždni na slovenskej politickej scéne zaujal brífing šéfa SNS Andreja Danka, ktorý pozval na stretnutie predsedu Smeru Roberta Fica. Pozvaný bol aj šéf Hlasu Peter Pellegrini, ten však toto stretnutie nateraz odmietol.

Pellegrini sa nechce fotiť s Ficom

Fico na spomínanom brífingu reagoval slovami, že Peter Pellegrini sa s ním nechce stretnúť. "On sa so mnou nechce fotiť, lebo sa bojí, že by týmto odplašil Progresívne Slovensko a Sasku v ich vysnívanej koalícii do budúcnosti. Ale ja to rešpektujem."

image

Fico sa po stretnutí s Dankom sťažoval, že sa s ním Pellegrini nechce fotiť

Fico zároveň dodal, že on ani nemá telefónne číslo na Pellegriniho. "Neviem, či mi veríte, ja tri roky nepoužívam mobil. Ja netuším aké číslo má Peter Pellegrini."

Šéf Hlasu v reakcii uviedol, že nepotrebuje, keby chcel stretnutie s Robertom Ficom, aby mu ho organizovala nejaká ďalšia politická strana. "Veď ja ho v parlamente môžem stretnúť, takto sedí 15 metrov odo mňa. Keby som mal potrebu, alebo on, tak stačí prejsť pár metrov a môžeme sa baviť."

Pellegrini povedal, že Smer je dvojtvárny. "Dvojtvárnosť Smer ukazuje každý jedeň deň na každej jednej tlačovej konferencii, kedy povie na úvod, že nám podáva pomocnú ruku a chce spoluprácu s Hlasom a na druhej strane hneď do desiatich minút nám vrazí nôž od boku alebo odzadu."

"Hlas nie je Smer 2"

Na margo Andreja Danka Pellegrini uviedol, že na priateľské pozvanie šéfa SNS bude reflektovať pozitívne. "Ja mu poviem svoje videnie sveta, on mne svoje, ale nemyslím si, že to stojí za nejakú zásadnú mediálnu pozornosť."

Pellegrini na konci pracovného týždňa oznámil aj spojenie s Dobrou voľbou Tomáša Druckera. Bývalý minister zdravotníctva a vnútra Drucker zdôraznil, že Hlas nie je Smer 2.

image

Dobrá voľba zanikne, Pellegrini a Drucker oznámili zlúčenie strán

"Som rád, že máme možnosť priniesť odborných ľudí do Hlasu. Ambíciou musí byť, že strana Hlas vyhrá voľby, bude rozdávať karty. Svet nám uniká, budeme jedna z najchudobnejších krajín, ak nebudeme poctivo pracovať."

01 - Modified: 2024-04-18 20:42:23 - Feat.: - Title: Fico na summite Európskej únie odmietol harmonizáciu daní z príjmov právnických osôb. Pri pláne je skeptický 02 - Modified: 2024-04-18 17:24:22 - Feat.: - Title: Vláda na post eurokomisára za Slovensko podporuje Šefčoviča. Má silné postavenie, tvrdí Fico 03 - Modified: 2024-04-18 15:27:41 - Feat.: - Title: Splnili sme sľub o plnohodnotnom trinástom dôchodku, napĺňame programové vyhlásenie, tvrdí Fico 04 - Modified: 2024-04-18 17:48:37 - Feat.: - Title: Korčoka lákali do maďarského rádia. „Neurobil som to,“ hovorí pre HN a spomína červenú čiaru a pád do bahna 05 - Modified: 2024-04-17 09:36:32 - Feat.: - Title: Celistvosť Ukrajiny je len teória. Rusko jej územie nevráti, vyhlásil Fico na eurovýbore
menuLevel = 1, menuRoute = slovensko, menuAlias = slovensko, menuRouteLevel0 = slovensko, homepage = false
19. apríl 2024 04:28