StoryEditor

Slovak Lines prináša novinku: Parkovanie na Nivách

10.07.2023, 00:00

Teraz môžete so Slovak Lines cestovať ešte pohodlnejšie. K cestovnému lístku si môžete zakúpiť nový produkt – parkovanie na Nivách.

Slovak Lines reaguje na potreby svojich cestujúcich a prináša novinku, ktorá uľahčí cestovanie. Odteraz už cestujúci nemusia premýšľať nad tým, kde nechajú svoje auto počas cesty za prácou, na dovolenky alebo výlety.

Parkovanie za 5 € na deň

Parkovanie je možné zakúpiť ako doplnkový produkt k cestovnému lístku na linkách do Viedne alebo na letisko Schwechat. Cena je len 5 € na 24 hodín od plánovaného odchodu spoja. Bonusom sú 2 hodiny zadarmo, ktoré môžete využiť pred odjazdom autobusu. Je možné ho využiť či už na jeden deň alebo aj na celý čas dovolenky (maximálne až na 21 dní). Podzemné parkovisko sa nachádza priamo pod Autobusovou stanicou Nivy na -2. poschodí a je dostupné 24/7.

image
Slovak Lines

Parkovanie si kúpite jednoducho online

Cestujúci si môžu výhodné “Parkovanie - 24h” dokúpiť k cestovnému lístku na pár klikov cez web Slovak Lines alebo v šikovnej mobilnej aplikácií. Pri vjazde sa na rampe preukážu QR kódom z cestovného lístka, ktorý slúži ako vstup. Lístok je možné si vložiť aj do digitálnej peňaženky (Wallet) a mať ho vždy poruke.

Ekológia na prvom mieste

Vďaka zvýhodnenému parkovaniu priamo na Autobusovej stanici Nivy v Bratislave spoločnosť podporuje prestup z áut do prostriedkov hromadnej dopravy.

„Cestovanie by malo byť pohodlné a bez stresu. Sme radi, že môžeme našim cestujúcim ponúknuť túto novinku a uľahčiť im tak cestovanie. Parkovisko Nivy je monitorované a dostupné 24/7, takže si môžete byť istí, že vaše auto bude v bezpečí počas celej dovolenky.“, uzatvára Pavol Labant, generálny riaditeľ Slovak Lines.

Viac informácii o produkte: https://www.slovaklines.sk/parkovanie

 

menuLevel = 1, menuRoute = pr-clanky, menuAlias = pr-clanky, menuRouteLevel0 = pr-clanky, homepage = false
18. máj 2024 09:17