StoryEditor

Oddýchnite si a zlepšite svoju angličtinu

11.05.2023, 00:00

Stredomorský ostrov Malta je destináciou číslo jeden pre dovolenku a vzdelávanie zároveň. Angličtina je na Malte jeden z úradných jazykov. Štúdium neprebieha iba v učebniach, ale všade kam sa vyberiete, je totiž súčasťou každodenného života. Dokonalé miesto pre relax a sebarozvoj zároveň.

 

Nádherné pláže s označením Modrej vlajky, čo znamená čistotu, kvalitné služby, lákajú k športovým aktivitám alebo iba k sladkému ničnerobeniu. Aktívni návštevníci si môžu dopriať cyklistiku, turistiku alebo potápanie a objavovať čaro ostrova.

image
visitmalta.com

Jazykové školy organizujú denné výlety na rôzne atraktívne miesta po celých maltských ostrovoch. Jedným z nich je ostrov Gozo - ideálne miesto pre relax svojou vidieckou a rustikálnou atmosférou. Napriek tomu sa tu snúbia historické i moderné prvky s vlastnou typickou energiou. Ostrov Gozo je výnimočný svojimi pamiatkami, plážami a čarovnou prírodou.

image
visitmalta.com

Malta nadchla aj filmových tvorcov. Známa je dedinka Pepka Námorníka s fantastickými atrakciami, ale zaujímavé sú i ďalšie lokácie, ktoré si pre svoju tvorbu vybrali autori filmov ako Gladiátor a Trója a tiež úspešného seriálu Hry o Tróny. Svojou pohostinnosťou láka rybárska dedinka Marsaxlokk výbornou a čerstvou kuchyňou.

image
visitmalta.com

Hlavné mesto Valletta, pomenované podľa svojho zakladateľa majstra Jeana Parisot de la Valette, je súčasťou svetového dedičstva UNESCO. Turisticky najnavštevovanejšie miesto Malty pulzuje vzrušujúcou atmosférou vo dne i v noci. Napriek tomu je to veľmi bezpečné miesto. Možno história maltézskych rytierov vyvoláva v návštevníkoch rešpekt. Pozornosť si zaslúžia pamiatky ako Palác veľmajstrov, barokové divadlo Manoel a v neposlednom rade katedrála sv. Jána s jej najväčším pokladom - obrazom Michelangela di Caravaggia “Sťatie sv. Jána Krstiteľa”.

image
visitmalta.com

Ak hľadáte miesto na oddych a zároveň si chcete dopriať sebarozvoj, Malta je to pravé miesto. Strávte svoj dovolenkový čas zmysluplne. Zlepšite svoje jazykové schopnosti a užite si leto a všetko čo k pravej dovolenke patrí.

Pre ďalšie informácie navštívte: www.visitmalta.com/en/info/english-language-school-malta

Študuj, objav a zaži

 

menuLevel = 1, menuRoute = pr-clanky, menuAlias = pr-clanky, menuRouteLevel0 = pr-clanky, homepage = false
25. apríl 2024 04:18