Decembrové premiéry na Disney+Disney+
StoryEditor

Čo sledovať v decembri na Disney+? Tešiť sa môžeš na návrat Simpsonovcov, Indiana Jonesa aj animovaný seriál od Marvelu

Miroslav Kamody06.12.2023., 09:00h

Posledné dni tohto roka môžeš bez výčitiek stráviť pred telkou. Disney+ si pre teba pripravilo poriadnu nádielku.

Lajkuj Brainee.sk na

Sviatočné obdobie na streamovacích platformách zvyčajne patrí k tým najštedrejším. A decembrová ponuka Disney+ zostáva tejto povesti skutočne verná. Tešiť sa totiž môžeš na návrat najpopulárnejšej animovanej rodinky, ale aj poslednú rozlúčku s legendárnym Indym či novú verziu Percyho Jacksona.

image

Práca snov? Spoločnosť ponúka vyše 2-tisíc eur za to, že budeš sedieť doma a pozerať vianočné filmy

Divadelný tábor - film (6. december)

Držiteľ divadelnej ceny Tony Ben Platt a Molly Gordon hrajú v tejto pôvodnej komédii Amosa a Rebeccu-Diane dlhoročných kamarátov a lektorov herectva v krachujúcom detskom tábore na severe štátu New York.

Po tom, ako nezlomná a milovaná zakladateľka tábora upadne do kómy, sa musia jeho excentrickí zamestnanci spojiť s jej bezradným synom, programátorom a krypto-expertom Troyom, aby udržali divadelný raj nad vodou.

Simpsonovci - 35. séria (13. december) - 5 častí naraz

Obľúbený animovaný komediálny seriál sleduje už viac ako tri dekády rodinu v meste Springfield v nemenovanom štáte USA. Hlava rodiny Simpsonovcov, Homer, nie je typický rodinne založený muž. Jej súčasťou je aj milujúca modrovlasá matka Marge, problémový syn Bart, prehnane ambiciózna dcéra Lisa a malá Maggie.

Nová séria ukazuje, že legendárna žltá rodinka je stále populárna a ani po 35 rokoch nevidieť, že by sa na tom niečo malo zmeniť. Pripraviť sa tak môžeme na nové zábavné dobrodružstvá, ktorých koniec je reálne v nedohľadne.

Indiana Jones a nástroj osudu - filmy (15. december)

Harrison Ford sa vracia v úlohe legendárneho hrdinského archeológa Indiana Jonesa v očakávanej poslednej časti kultovej série. Záverečné veľkolepé dobrodružstvo sa odohráva vo všetkých kútoch sveta. 

Vyvrcholenie dobrodružstiev milovaného archeológa síce fanúšikov nenadchlo tak, ako si možno predstavovali, stále ide o najlepšiu možnú rozlúčku, akú sme s Fordom a jeho Indym mohli po rokoch dostať.

Percy Jackson a bohovia Olympu - 1. séria (20. decembra) - dvojdielna premiéra, nová časť každú stredu

Percy Jackson sa vydáva na nebezpečnú výpravu. Na svojej ceste naprieč Amerikou musí premôcť obludy a prekabátiť bohov, aby priniesol späť Diov majstrovský blesk a zabránil vypuknutiu vojny.

S pomocou svojich kamarátov Annabeth a Grovera sa Percy na ceste priblíži k odpovediam na pálčivé otázky: ako zapadnúť do sveta, kde sa cíti nesvoj, a zistiť, kým je mu súdené sa stať.

Čo keby...? - 2. séria (22. decembra) - päť častí naraz

Pozorovateľ je späť ako náš sprievodca cez nekonečný mnohovesmír, pričom predstavuje úplne nové, ako aj známe tváre naprieč filmovým vesmírom Marvelu. Animovaný antologický seriál skúma, prerozprávava a prepisuje známe udalosti z marveloviek s neuveriteľným hviezdnym obsadením, ktoré si zopakuje svoje ikonické úlohy.

A pripraviť sa musíš na skutočne nevidené veci. Prvá séria nám ukázala úplne nové pohľady na známe príbehy, pričom druhá sľubuje, že nás vezme ešte ďalej. Zároveň sa však vrátime k niektorým dejovým líniám, ktoré sme už videli a budú sa ďalej rozvíjať. 

Aby toho nebolo málo, na streamovacej platforme nájdeš aj nádielku tradičných vianočných filmov. Medzi nimi je seriál Santa Clausovia, celé kolekcie filmov Sám doma či Smrtonosná pasca (pokiaľ ju považuješ za vianočný film, samozrejme). Okrem vianočných projektov na teba čakajú aj nové časti seriálov Futurama, American Dad, Galaktické rozdiely, Griffinovci alebo Bob´s Burgers.

menuLevel = 4, menuRoute = notsorry/news/zabava/streamovacie-sluzby, menuAlias = streamovacie-sluzby, menuRouteLevel0 = notsorry, homepage = false
09. máj 2024 14:41