Ponuka Disney+ vo februáriDisney
StoryEditor

Februárové novinky na Disney+: Návrat do Wakandy, špinavého New Yorku či balans medzi sexuálnou slobodou a výchovou detí

Miroslav Kamody03.02.2023., 15:00h

Disney+ februárovou ponukou zaostáva za konkurenciou, no stále má čo ponúknuť. Vyberieš si z nasledujúcich titulov?

Lajkuj Brainee.sk na

Streamovacie platformy na Slovensku dostanú vo februári novú konkurenciu v podobe SkyShowtime. Tú čaká spustenie už 14. februára a prinesie množstvo zaujímavých filmov a seriálov. Pozreli sme sa preto na to, akým novým obsahom chce platforme konkurovať Disney+. A musíme povedať, že ponuka už bola aj zaujímavejšia.

Black Panther: Wakanda Forever - film (1. február)

Pokiaľ si nestihol zájsť na pokračovanie jednej z najobľúbenejších Marveloviek, môže si filmový večer urobiť doma. V ňom musia kráľovná Ramonda, Shuri, M‘Baku, Okoye a Dora Milaje bojovať, aby ochránili svoj národ pred svetovými mocnosťami po smrti kráľa T‘Challu.

Kým sa Wakanďania snažia prijať ďalšiu kapitolu svojich dejín, naši hrdinovia sa musia spojiť s Vojnovým psom Nakiou a Everettom Rossom a spoločne vydláždiť novú cestu pre kráľovstvo Wakanda. Vo filme sa predstaví Tenoch Huerta Mejía ako Namor, vládca skrytého podmorského národa, ktorý Wakanďanom nič nedaruje.

Wu-Tang: Americká sága - 3. séria (2. február)

Po vydaní debutového albumu a pokračujúcom stúpaní po rebríčku slávy sledujeme Wu-Tang Clan počas obdobia piatich rokov, ako čelia rôznym prekážkam. Zatiaľ čo ostatní členovia idú svojou vlastnou cestou, aby prišli na to, kam zapadnú vo svete hudby, RZA zápasí s tým, ako s nadhľadom zvládnuť problémy, aby splnil sľub, ktorý dal svojim Wu bratom.

Keď hrozí, že peniaze, sláva, ego a obchodovanie rozdelia skupinu, členovia musia nájsť spôsob, ako sa dať dokopy a upevniť svoj odkaz. Všetky časti tohto projektu si môžeš na platforme Disney+ pozrieť naraz.

Fleishman je v kaši - seriál (22. február)

Sledovať budeme príbeh nedávno rozvedeného 41-ročného Tobyho Fleishmana, ktorý zrazu vkĺzne do úplne nového sveta digitálnych zoznamiek a dosiahne taký úspech, aký za mlada, ešte pred tým, než sa na konci štúdia medicíny oženil, nikdy nezažil. Lenže práve začiatkom prvého leta jeho sexuálnej slobody jeho bývalá manželka Rachel zrazu zmizne a zanechá mu 11-ročnú Hannah a deväťročného Sollyho bez akejkoľvek zmienky o tom, kde je a či sa plánuje vrátiť.

Keď Toby balansuje medzi rodičovstvom, návratom starých priateľov, potenciálnym povýšením v nemocnici a všetkými vhodnými ženami, ktoré Manhattan ponúka, uvedomí si, že nikdy nepríde na to, čo sa s Rachel stalo, ak v prvom rade nebude čeliť odpovedi na otázku, čo sa stalo s ich manželstvom.

Avatar: The Deep Dive Edition of 20/20 (1. február)

Pokiaľ patríš k fanúšikom Avatara a máš za sebou aj premiéru druhej časti s podtitulom The Way of Water, tento dokument si poriadne užiješ. Sledovať v ňom totiž budeš odhalenie všetkých trikov a kúziel, ktoré sa skrývajú za kasovým trhákom Avatar 2. A pokiaľ sa ti dokument zapáči, môžeš si rovno pustiť prvý film, ktorý je na Disney+ taktiež dostupný. 

Ďalšie novinky

Streamovacia platforma tento mesiac odporúča aj svoju kolekciu s názvom Mačky na Disney+. Ak si milovníkom týchto štvornohých domácich miláčikov, pustiť si môžeš viacero dokumentárnych filmov z dielne National Geographic a Disneynature - Wild Cats of India, Man Among Cheetahs, Vládca džungle alebo Africké šelmy: Kráľovstvo odvahy.

Pokiaľ ti je stálo málo, vo februári sa na platforme dočkáme druhej série animovaného seriálu Rodinka Pyšných: Hlučnejší a pyšnejší, seriálovej novinky Call it Love, filmu Bitkár, série Šéfkuchári verzus divočina či kriminálnych minisérií Smrť z internátov, Okres vrahov či Sieť smrti.

menuLevel = 4, menuRoute = notsorry/news/zabava/streamovacie-sluzby, menuAlias = streamovacie-sluzby, menuRouteLevel0 = notsorry, homepage = false
17. máj 2024 07:22