Herec Brad Pitt.Jordan Strauss/Tasr
StoryEditor

Brad Pitt nechal žiť svojho 105-ročného suseda v dome, ktorý kúpil za takmer 40 miliónov. Nevzal od neho ani cent

bed07.04.2023., 10:00h

Celebritný ľudomil? Vyzerá to tak. O hollywoodskej hviezde koluje historka, ktorou si získava srdcia po celom svete.

Lajkuj Brainee.sk na

Brad Pitt počas desiatok rokov svojej slávy a rastúceho majetku pomáha svojmu kontu aj tak, že vykupuje domy. Len nedávno médiami prebehla informácia, že pred rokmi kúpil dom za 1,7 milióna dolárov, teraz ho predal za 39 miliónov. To je poriadne slušný výnos. Očividne mu však nejde len o peniaze a historka o 105-ročnom starčekovi rozbila internety.

Brad postupne skupuje domy vo svojom okolí, čo nie je žiadnym tajomstvom. Vždy, keď niekto v jeho susedstve dá na predaj nehnuteľnosť, kúpi ju. Takto má na konte len vo svojom okolí niekoľko domov. People magazínu sa zverila Cassandra Peterson, menej známa herečka, ktorá taktiež predala svoj dom obľúbenému hercovi. Bývalá suseda spomína na časy, kedy ešte pri Bradovi bývala. „Bolo to v období, kedy sa pripravoval na svoju rolu vo Fight Club.

Jedno ráno som šla venčiť psy, Brad mal otvorenú garáž, v ktorej stál s nasadenými boxerskými rukavicami, len v teplákoch. Bol taký nádherný, že som skoro odpadla. Zaliala ma červeň a nedokázala som sa mu ani odzdraviť. Ležérne na mňa polonahý pozrel a s úsmevom zakričal „Dobré ránko, ako sa darí?“. Prisahám, že som skoro odpadla,“ povedala pre magazín. To však nie je všetko, čo Cassandra magazínu prezradila. 

image

Fámy, prečo nemá rodinu, ju ničili. Jennifer Aniston prehovorila o neplodnosti a o tom, prečo ju Brad Pitt opustil

V našom okolí žil dôchodca, John. Po tom, ako mu zomrela v 90tke manželka, dal svoj dom na predaj. Brad ho samozrejme kúpil, ale s podmienkou, že John v ňom zostane bývať. A nevzal od neho ani dolár za prenájom. „Úsmevné na tom je, že John sa dožil 105 rokov. Či Brad tušil, že dom v jeho vlastníctve bude tak dlho obsadený nájomcom, ktorý nezaplatil celé roky ani dolár, netuším, ale veľmi sme sa na tom smiali,“ spomína Pittova bývalá suseda. 

 

 

menuLevel = 4, menuRoute = notsorry/news/zabava/filmy, menuAlias = filmy, menuRouteLevel0 = notsorry, homepage = false
13. máj 2024 10:17