Hugh Jackman sa vráti ako Wolverine v treťom DeadpooloviKoláž Brainee, Disney/20th Century Studios
StoryEditor

Komiksoví fanúšikovia šalejú. Hugh Jackman sa v treťom Deadpoolovi vráti ako Wolverine

Miroslav Kamody28.09.2022., 14:00h

Legendárny herec sa vráti do ikonickej postavy, ktorú sme si v priebehu rokov zamilovali. To všetko v treťom Deadpoolovi, ktorý bude prvým R-kovým filmom v rámci prepojeného univerza od Marvelu.

Lajkuj Brainee.sk na

Po kúpe celého štúdia 20th Century Fox štúdiom Disney sa mnohí fanúšikovia obávali, čo sa stane s rôznymi filmovými sériami a postavami, ktoré sú pre „veľkého myšiaka” príliš tvrdé. Na druhej strane však stáli milovníci komiksov, ktorým bolo jasné, že po tejto multimiliardovej kúpe už Marvelu nič nebráni v tom, aby do svojho prepojeného filmového a seriálového vesmíru (MCU) pribralo aj mutantov.

image

Svet komiksov: Čo Marvel chystá v 5. a 6. fáze, kto je záporák Kang a o čom je príbeh Secret Wars?

Deadpool však trápil obe skupiny - dočkáme sa vôbec nového dobrodružstva tohto „nezničiteľného” antihrdinu, keď je príbeh plný nadávok a R-kových krvavých scén? Našťastie sa tak stalo a tretí Deadpool oficiálne dostal zelenú. Ryan Reynolds sa v červenom kostýme a humornými hláškami vráti do našich kín už 5. septembra 2024.

Wolverine je len jeden

A aby toho nebolo málo, herec zverejnil skvelé video, ktorým zodpovedal zásadnú otázku, ktorú si fanúšikovia posledné mesiace (a roky) neustále kládli - kto je dostatočne schopný na to, aby v úlohe Wolverina nahradil legendárneho Hugha Jackmana?

Podľa Reynoldsa je to úplne jasné - Hugh Jackman. Vo videu sa herca pýta, či by si nechcel ešte raz zahrať túto ikonickú postavu. On ľahostajne odpovie, že áno. V MCU sa tak spoločne objavia bok po boku, čo je niečo, po čom túžili mnohí komiksoví fanúšikovia.

Samozrejme, nateraz ešte nie je jasné, akým spôsobom bude tretí Deadpool zapadať do prepojeného vesmíru od Marvelu, no vzhľadom na multivesmírne udalosti je možné, že jeho postava sa do MCU dostane až na samotnom konci filmu. Vďaka tomu si Jackman bude môcť odbiť svoju labutiu pieseň a v Marveli dostanú pár rokov navyše, aby našli dokonalého herca, ktorý ho nahradí.

image

Šikana, plač a šialené požiadavky. Bývalí zamestnanci Marvelu prehovorili

Bude z toho road trip?

Nadšenie z návratu Jackmana čoby Wolverina však na rozdiel od fanúšikov sprvu nemal James Mangold, režisér snímky Logan z roku 2017. Práve tá mala ukončiť (a aj ukončila) celý Wolverinov príbeh tým najlepším možným spôsobom. Režisér podľa webu LadBible dokonca na svojom Twitteri zverejnil osudový záber z filmu, na ktorom jeho klon X-24 Logana zabije, keď sa snaží zachrániť svoju dcéru.

Po mnohých reakciách pod týmto postom pridal status, v ktorom všetkých upokojil: „Preboha! Všetci sa ukľudnite. Robím si srandu! Som v poriadku! LOGAN tam bude vždy. Multiverzum alebo prequel, časová deformácia alebo červia diera, kánon alebo nekánon alebo dokonca bez zdôvodnenia, nemôžem sa dočkať, až uvidím, aké šialenstvo pripravia moji drahí priatelia Ryan Reynolds a Hugh Jackman!“

Niektorí z fanúšikov Ryana Reynoldsa vytiahli starší príspevok na Twitteri, v ktorom napísal, že si tretieho Deadpoola predstavuje ako road trip s Wolverinom. Aj keď si musíme počkať, kým sa dočkáme bližších informácií o príbehu, predstava je to vskutku impozantná!

menuLevel = 4, menuRoute = notsorry/news/zabava/filmy, menuAlias = filmy, menuRouteLevel0 = notsorry, homepage = false
13. máj 2024 21:29