Marvel predstavil novú multiplayerovú strieľačku.X/Thegameawards/
StoryEditor

Marvel predstavil novú multiplayerovú strieľačku. Zadarmo si budeš môcť zahrať za Avengerov či Strážcov galaxie

Michal Čiernik02.04.2024., 12:00h

V novej online hre si budeš môcť vybrať z ikonických superhrdinov alebo nemenej obľúbených zloduchov. Tímová strieľačka podobná Overwatch sa bude odohrávať v neustále sa vyvíjajúcom vesmíre.

Lajkuj Brainee.sk na

Marvel Games a NetEase oznámili novú tímovú strieľačku podobnú Overwatch s názvom Marvel Rivals. Ako už názov napovedá, hrať budeš môcť za postavy z celého Marvel Multiverse, vrátane členov Avengers, Guardians of the Galaxy či X-Menov.

image

Významný režisér prišiel v župane a žiadal ma, aby som sa vyzliekol, hovorí herec. Odmietol, agentúra ho vyhodila

Marvel Rivals je tímová strieľačka 6v6 z pohľadu tretej osoby. Bude dostupná zadarmo a bude sa odohrávať v neustále sa vyvíjajúcom vesmíre, píše portál Engadget. Inými slovami, očakávaj množstvo sezónnych aktualizácií, ktoré predstavia nových hrdinov, darebákov, mapy a výzvy.

Čo sa týka týchto hrdinov a darebákov, vývojári sľubujú „veľkú škálu“ postáv, z ktorých si môžeš vybrať. V počiatočnej verzií Alfa, ktorá bude spustená v máji, bude však tento zoznam obmedzený na asi tucet. Prví testeri budú môcť hrať za Spider-Mana, Black Panthera, Magneta, Magika a osem alebo deväť ďalších neohlásených postáv.

Vývojári spomenuli, že Rocket, Groot, Hulk a Iron Man budú tiež k dispozícii, ale nepotvrdili, či budú dostupní už v rámci alfy. Na snímkach obrazovky je okrem iných hrdinov aj Dr. Strange, Storm a Scarlet Witch. Vyzerá to tak, že tvorcovia majú prístup k celému zoznamu Marvelu. To je doslova viac ako 80-tisíc potenciálnych hrateľných postáv.

Mapy, ktoré budeš môcť meniť

Vývojári nepovedali, koľko máp bude dostupných v testovacej verzií, ale zo zverejnených záberov je vidno Asgard a Tokio v roku 2099. NetEase tiež naznačil, že tieto prostredia bude možné zničiť, pričom niektorí hrdinovia budú môcť svojim schopnosťami „pretvárať terén“.

Príbeh zahŕňa rôznych nepriateľov, viaceré časové línie a paralelné vesmíry. Alfa bude dostupná v máji pre počítačových hráčov. O vydaní na iných herných konzolách však nepadlo ani slovo.

Toto však nie je jediná veľká hra zo sveta Marvelu, ktorá bola najnovšie oznámená. Bývalá spisovateľka a kreatívna riaditeľka Naughty Dog a Visceral Games Amy Hennigová pracuje na príbehovej akčnej hre s názvom Marvel 1943: Rise of Hydra. Na trh by sa mala dostať budúci rok.

ANKETA
Dáš tejto hre zo sveta Marvelu šancu?

menuLevel = 3, menuRoute = notsorry/news/zabava, menuAlias = zabava, menuRouteLevel0 = notsorry, homepage = false
25. apríl 2024 09:45