Herné novinky na Netflixe.Twitter/whatonnetflix, Pelejauutisina/
StoryEditor

Lego hrdinovia či šach v štýle The Queen‘s Gambit. Netflix predstavil na leto svoje herné novinky

Michal Čiernik09.06.2023., 12:00h

Ak si o tom ešte nevedel, tak s Netflixom si môžeš krátiť voľný čas aj hraním hier. Najnovšie do svojho zoznamu pridali kopec noviniek.

Lajkuj Brainee.sk na

Netflix predstavil päť nových hier na leto, ktoré pridá do svojej kolekcie. Na streamovacej platforme si môžeš užiť mobilné hry už od konca roku 2021. Dnes majú predplatitelia k dispozícii približne 60 herných titulov.

Oxenfree II

Prvou a možno najväčšou hrou je Oxenfree II: Lost Signals, ktorá vychádza 12. júla. Ide o pokračovanie úspešnej sci-fi dobrodružnej hry Oxenfree od štúdia Night School. Hra bola oznámená v apríli 2021 pre Nintendo Switch a PC, ale odvtedy sa ukázalo, že sa dostane aj na ďalšie platformy, ako napríklad PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox Series X|S, Xbox One, Android a iOS.

Pokračovanie sa odohráva päť rokov po strašidelných udalostiach z prvej hry. Sleduje príbeh výskumníčky životného prostredia Riley Poverly, ktorá skúma podivné rádiové frekvenčné signály vo svojom rodnom meste, ktoré sa zhodou okolností nachádza neďaleko Edwardsovho ostrova z pôvodnej hry.

image

Vieš si predstaviť spojenie ekológie a Netflixu? Spoločnosť podpísala megakontrakt, súvisí s elektromobilmi

The Queen‘s Gambit Chess

Predplatitelia Netflixu si od 25. júla budú môcť zmerať sily v novej šachovej hre z prostredia populárneho seriálu The Queen‘s Gambit. Absolvuješ šachové lekcie a súťaže proti známym postavám ako pán Shaibel a Borgov a dostaneš sa na miesta ako Bethin dom, sirotinec Methuen a ďalšie.

Cut the Rope

Keď hra Cut the Rope vyšla v roku 2010, bola veľmi populárna a bola stiahnutá viac ako 1,6 miliardy krát. 1.augusta Netflix spúšťa novú verziu hry, ktorá ti umožní prístup k jednej výzve denne namiesto sprístupnenia všetkých hádaniek naraz. Podobne ako v klasickej verzii budú však výzvy zahŕňať rezanie lana, zbieranie hviezdičiek, praskanie balónov a ďalšie zábavné mechanizmy.

Lego Legacy: Heroes Unboxed

Tento strategický titul, ktorý pôvodne vyšiel v roku 2020, umožňuje hráčom vytvoriť tím z približne 50 rôznych, na boj pripravených Lego postavičiek s najrôznejšími schopnosťami. Lego Legacy: Heroes Unboxed zatiaľ nemá pevný dátum vydania, ale je to ďalšia pripravovaná hra, ktorá bude k dispozícii pre predplatiteľov Netflixu.

Paper Trail

Paper Trail je nová, ešte nevydaná hra, ktorá sa odohráva v papierovom svete, kde hráči skladajú stránky a spájajú cesty, aby mohli postupovať v hre. Hlavná postava s príznačným menom Paige prvýkrát opúšťa svoj domov a ty musíš riešiť hádanky, aby si jej pomohol na jej ceste.

Spoločnosť Netflix nezverejnila dátum uvedenia hry na trh, ale bude exkluzívne na mobilných zariadeniach pre jej predplatiteľov. Hra by sa mala niekedy v auguste objaviť aj na konzolách Nintendo Switch, PlayStation, PC a Xbox.

menuLevel = 3, menuRoute = notsorry/news/zabava, menuAlias = zabava, menuRouteLevel0 = notsorry, homepage = false
18. máj 2024 17:11