Nie je to len o The Last of Us alebo o zombíkoch. O týchto postapo seriáloch si možno ešte nepočul.Twitter/thebreasident, Lornetweets, Facebook/revolution/
StoryEditor

Smútiš za prvou sériou The Last of Us? Tieto postapokalyptické seriály môžu byť dobrou náhradou

Michal Čiernik25.03.2023., 09:00h

Nie je to len o The Last of Us alebo o zombíkoch. Tieto postapo seriály ti určite skrátia čas čakaním na novú sériu populárnej hernej adaptácie.

Lajkuj Brainee.sk na

Snowpiercer

Séria Snowpiercer sa odohráva po filme režiséra Bong Joon-hoa s rovnakým názvom, a tiež sa rozhodla zamerať na problém kastového systému v hierarchii záchranného vlaku. Hlavná postava Melanie pracuje na tom, aby udržala Snowpiercera v chode, zatiaľ čo Andre podnieti na druhom konci vlaku revolúciu.

S jeho štvrtou a poslednou sezónou, ktorá je momentálne vo vývoji sa ukázalo, že je dôstojným nástupcom svojho filmového kolegu.

Station Eleven

Ďalší postapo seriál z dielne HBO. Táto dystopická miniséria, ktorú vytvoril Patrick Somerville je podľa rovnomenného románu Emily St. John Mandelovej z roku 2014. zápletka však nadobudla o niečo väčší kultúrny význam, keďže kolaps civilizácie spôsobila smrteľná pandémia chrípky. Na rozdiel od iných predstavení, ktoré sa pokúšali popasovať sa s následkami pandémie COVID-19, Station Eleven zaujala odlišný prístup skokom v čase.

menuLevel = 3, menuRoute = notsorry/news/zabava, menuAlias = zabava, menuRouteLevel0 = notsorry, homepage = false
02. máj 2024 06:23