Pozri sa, čo všetko vieme o novom seriály o Ahsoke Tano.Twitter/star Wars News/
StoryEditor

Seriálový svet Hviezdnych vojen sa rozrastie. Pozri sa, čo všetko vieme o Star Wars: Ahsoka

Michal Čiernik20.12.2022., 13:00h

Prvýkrát sa táto postava v hranej podobe predstavila v Mandalorianovi, kde naznačila svoje zámery. V roku 2023 ich však odkryje vo veľkom vo svojom vlastnom seriáli.

Lajkuj Brainee.sk na

Druhá séria The Mandalorian predstavila živú Ahsoku Tano. Postava, ktorá bola prvýkrát predstavená v Star Wars: The Clone Wars (vyjadrená Ashley Eckstein), je milovaná mnohými fanúšikmi Star Wars. A vystúpenie Ahsoky v The Mandalorian bol len začiatok. Ahsoku Tano totiž uvidíme v jej vlastnom seriáli už budúci rok, uvádza Nerdist.

Prv krát predstavili Disney a Lucasfilm seriál s názvom Star Wars: Ashoka ešte v decembri 2020. Platforma Disney+ ho najnovšie pripomenula vo svojom najnovšom traileri s novinkami na budúci rok.

Keď sa Ahsoka objavila v „The Jedi“ epizóde The Mandalorian, prezradila, že hľadá nezvestného veľkoadmirála Thrawna. Ktorý, ako fanúšikovia Star Wars Rebels vedia, na konci tejto série zmizol do neznámych oblastí s Ezrom Bridgerom. 

„Ahsoka je nepretržitý príbeh. V mojej mysli je to určité smerovanie k cieľu, na rozdiel od malých jedinečných dobrodružstiev. To je to, čo chcem, aby postava robila, a myslím si, že to chcú aj fanúšikovia. Len nedávno som začal chápať, že všetky tie deti, ktoré sledovali Clone Wars, sú teraz oveľa staršie a tomu sa budem snažiť prispôsobiť,“ povedal režisér Dave Filoni pre Vanity Fair.

image

Fanúšikovia Star Wars šalejú. Milovaná postava bude v novom románe hľadať svoju sexuálnu orientáciu

V hlavnej úlohe sa predstaví Rosario Isabel Dawson, ktorá si zopakuje svoj úvod v The Mandalorian. Pridáva sa k nej Hayden Christensen, ktorý si zopakuje svoju rolu Anakina Skywalkera respektíve Dartha Vadera. V skutočnosti ale nevieme, akú verziu Anakina bude hrať. Budú to flashbacky Clone Wars? Alebo to možno bude flashback na jej vrcholný boj s Vaderom v Rebeloch? Dokonca to môže to byť všetko z uvedeného. 

image

Tento kvíz zvládnu len najväčší Star Wars fanúšikovia. Patríš medzi nich?

K Ahsoke sa pripája, mandalorianska bojovníčka Sabine Wren. V živej akcii ju stvárni austrálska herečka Natasha Liu Bordizzo. V neznámej úlohe pribudla aj ukrajinská herečka Ivanna Sakhno. Hovorí sa, že stvárni úplne novú postavu. Kolujú zvesti, že boli už obsadení aj Ezra Bridger, veľkoadmirál Thrawn a Hera Syndulla. Podľa portálu Cinelinx si Ezru zahrá Eman Esfandi.

image

„Zabi ma alebo naverbuj!“. Andor je Star Wars pre dospelých a nám sa páči

Režisérom má byť už spomínaný Dave Filoni, ktorý má na svedomí Mandaloriana. Jednu epizódu by mal údajne režírovať dokonca aj Peter Ramsey, ktorý sa podieľal na animovanom filme Spider-Man: Into the Spider-Verse.

 

 

menuLevel = 3, menuRoute = notsorry/news/zabava, menuAlias = zabava, menuRouteLevel0 = notsorry, homepage = false
05. máj 2024 22:45