Do Revenge vyjde 16. septembraTwitter.com/dailymayahawkee/
StoryEditor

Film o Marilyn, Pokémon či tínedžerská komédia plná lásky a vzťahov na škole. September na Netflixe bude pestrý

Michal Čiernik03.09.2022., 13:00h

Netflix prinesie v septembri zaujímavé a očakávané novinky, ale aj poslednú sériu populárneho seriálu.

Lajkuj Brainee.sk na

Platforma Netflix v septembri poteší svojich fanúšikov naozaj širokým výberom noviniek. Môžeš sa tešiť na film inšpirovaný Hitchcockovou klasikou Do Revenge, ktorá má hviezdne obsadenie. Dorazí aj dlho očakávané dielo o Marilyn Monroe.

image

Septembrová ponuka Disney+: Čaká ťa nový Thor, seriál zo sveta Star Wars aj Ryan Reynolds a jeho futbalový klub

Diary of a Gigolo (7. september)

Mexický kriminálny seriál o mužovi, ktorý pomieša svoj osobný a profesionálny život. Gigolo poruší základné pravidlo a zapletie sa do rodinných záležitostí klientky, ktoré mu prevrátia život hore nohami. Tento džob a láska jednoducho nejdú dohromady. V seriáli od Sebastiána Ortegy si zahrá hlavnú úlohu gigola Jesús Castro.

The Imperfects (8. september)

Sci-fi LGBTQ séria o experimente, ktorý spôsobí trom priateľom obrovské vedľajšie účinky. Traja dvadsiatnici Abbi, Juan a Tilda sa po experimentálnej génovej terapii premenia na monštrá. Trio sa následne rozhodne dopadnúť vedcov zodpovedných za ich premenu a donútiť ich, aby z nich urobil znova ľudí.

5. séria Cobra Kai (9. september)

Pokračovanie príbehu Daniela a Johnnyho 34 rokov po The Karate Kid. Netflix prebral úspešný seriál po YouTube Red v júni 2020. Odvtedy natočil tretiu a štvrtú sériu, ktorá si hneď našla svojich skalných fanúšikov. Pre radosť všetkých milovníkov Karate Kida showrunner a spisovateľ Jon Hurwitz potvrdil, že piata séria nebude ani zďaleka posledná.

Cyberpunk: Edgerunners (13. septmeber)

Anime séria založená na franšíze slávnej videohry. V dystopickom svete prelieznutom korupciou a plnom kybernetických implantátov sa nadaný, ale ľahkomyseľný chlapec z ulice snaží stať žoldnierom. Na scenári sa podieľal ostrieľaný spisovateľ zo sveta Cyberpunku Mike Pondsmith.

Heartbreak High (14. septmeber)

Austrálska tínedžerská dramatická komédia plná lásky, sexu a vzťahov dospievajúcich mladých ľudí na Hartleyskej strednej škole. Príbeh je inšpirovaný rovnomenným seriálom z 90. rokov.

Do Revenge (16. september)

Do hlavnej úlohy pomstiteliek sa postavia dve dospievajúce dievčatá sklamané láskou. Zvrhnutá kráľovná nóbl súkromnej školy uzavrie tajnú dohodu s nevýraznou novou študentkou, aby sa spoločne pomstili svojim nepriateľom.

Vo filme inšpirovanom Hitchcockovými Cudzincami vo vlaku sa predstaví Camila Mendes známa z Riverdale a hviezda Stranger Things Maya Hawke.

Pokémon: The Arceus Chronicles (23. september)

V novom animovanom filme zo sveta Pokémonov sa Ash a jeho priatelia vracajú do regiónu Sinnoh. Počas vyšetrovania legendy o mýtickom Pokémonovi Arceusovi sa Ash spojí so starým priateľom Brockom, aby odhalili sprisahanie Rakeťákov, ktoré ohrozuje svet.

Dynasty (24. septemeber)

Piata a posledná séria seriálu z dielne CW prinesie rozuzlenie súboja o moc a bohatstvo v rodine miliardára Blakea Carringtona. V hlavnej úlohe hrá Elizabeth Gillies, známa so seriálu Sex&Drugs&Roc­k&Roll. Seriál beží od roku 2017 ako adaptácia pôvodného rovnomenného seriálu z roku 1981.

Blonde (28. september)

Na najočakávanejší film z tohto zoznamu si fanúšikovia budú musieť počkať až na koniec mesiaca. Dielo režiséra Andrewa Dominika ukáže divákom fiktívny portrét hollywoodskej legendy Marilyn Monroe, jej búrlivý život aj cenu, akú zaplatila za slávu. Legendárnu herečku a speváčku stvárni Ana de Armas.

menuLevel = 3, menuRoute = notsorry/news/zabava, menuAlias = zabava, menuRouteLevel0 = notsorry, homepage = false
18. apríl 2024 09:35