Žena s najdlhšími vlasmi na svete.Instagram/Aliia_more
StoryEditor

Vlasy má oveľa dlhšie ako meria najvyšší človek na svete. Držiteľka bizarného rekordu si ich omotáva okolo seba ako šaty

bib05.05.2024., 12:00h

Aliia Nasyrovová má bez pár milimetrov vlasy dlhé dvestopäťdesiatosem centimetrov. Teraz je ženou s najdlhšími vlasmi na svete a náležite si ich užíva. Prinášajú jej však aj každodennú starosť, pretože starostlivosť o ne jej zaberie aj hodiny denne. „Sú už také dlhé, že si ich môžem omotať okolo seba ako šaty,“ uviedla.

Lajkuj Brainee.sk na

Tridsaťpäťročná Aliia z Ukrajiny často pridáva fotografie so svojimi dlhými vlasmi na Instagram, kde z nich jej fanúšikovia šalejú. Tam tiež uviedla, že ju k dlhým vlasom priviedla matka a babička. Aj ony si pestovali veľmi dlhé vlasy. Babička mala vlasy pod zadok celý život. Ani jedna z nich ich však nemala tak extrémne dlhé.

image

Príbeh najrýchlejšej ženy sveta. Matka ju opustila, užívala marihuanu, obvinili ju z arogantného správania

„Rodina ma vždy v starostlivosti o vlasy podporovala. Nikomu ani nenapadlo, že by som sa mala ísť ostrihať. Je to skrátka súčasť našej rodiny už dlhé roky,“ uviedla v jednom zo svojich príspevkov Aliia.

Náročná starostlivosť

O vlasy sa starostlivo stará a umýva si ich len raz týždenne, aby ich príliš nezaťažovala žiadnymi prípravkami. Češe ich však denne a zaberá jej to veľa času. Bez toho by sa veľmi strapatili. „Keď si na nich dávam kondicionér, zaberie mi to ďalšie dve hodiny. Aplikácia aj následné zmývanie kondicionéra sú dlhý proces,“ pokračovala.

Starostlivo vyberá prípravky, ktoré si aplikuje. Farbý si ich len občas, ale nikdy s prípravkami z drogérie. Aj to si však vždy premyslí a nerobí to často. „Aby mali naozaj skvelú kvalitu, nepijem alkohol a zdravo sa stravujem. Tiež konzumujem výživové doplnky a robím skrátka všetko pre to, aby vyzerali zdravo. Pravidelne chodím aj na masáže hlavy,“ doplnila.

Portál Idnes.cz patrí do portfólia vydavateľstva Mafra, do ktorého patrí aj Brainee.sk

menuLevel = 4, menuRoute = notsorry/news/veda/ako-na-to, menuAlias = ako-na-to, menuRouteLevel0 = notsorry, homepage = false
17. máj 2024 04:13