Pár vyhral v lotérii dva milióny dolárovBrainee x Canva
StoryEditor

Muž vyhral v lotérii milión dolárov dvakrát za deň. Dôvodom boli problémy, ktoré mal doma so ženou

Miroslav Kamody20.03.2023., 12:00h

Stačila jedna výmena názorov medzi manželmi. Dnes má každý z nich milión dolárov.

Lajkuj Brainee.sk na

Šťastie je vrtkavé, no keď už si konečne na niekoho sadne, zvyčajne to stojí za to. Svoje by o tom vedel povedať aj manželský pár z Austrálie, ktorý sa jedného dňa stal dvojnásobným víťazom jackpotu v lotérii.

Ako informoval portál Metro, dvojici sa podarilo počas jedného dňa vyhrať dva milióny dolárov v lotérii. Pozadie celého príbehu však vyznieva priam bizarne.

image

Konečne padol vytúžený rekord. Slovák za euro pädesiat vyhral takmer tri milióny

Miliónová hádka

Všetko to začalo drobnou hádkou. Žena sa totiž na svojho manžela nahnevala kvôli tomu, že týždeň predtým jej zabudol kúpiť lístok do lotérie. Ten si však povedal, že ďalší týždeň jej to vynahradí.

Najbližšie preto kúpil hneď dva lístky. Na oboch boli rovnaké čísla - tie, ktorého jeho manželka používala už desiatky rokov. „Moja žena hrá s týmito číslami takmer tri desaťročia a vždy hovorila, že jedného dňa budú vyžrebované,” povedal muž.

image

Lotéria

Unsplash/Erik Mclean

A tak sa aj skutočne minulý týždeň stalo. Keď žena v utorok ráno v nadšení kontrolovala čísla, uvedomila si, že práve vyhrala milión dolárov. Podľa jej slov zo zistenia veľkej finančnej odmeny takmer omdlela.

Vedia, na čo peniaze minú

Vtedy ale ešte netušila, že jej manžel kúpil ešte jeden totožný tiket. Vo výsledku tak pár z austrálskeho Wollongongu získal dva milióny dolárov, ktoré si teraz môžu naplno užiť.

image

Podvodníci vytvorili falošnú krajinu, cez ktorú kradli miliardy. Fiktívny štát doplatil až na vyhlásenie vojny Francúzsku

„Nemôžem uveriť, že sa nám to stalo,“ povedal manžel. Noví milionári už vedia, čo s peniazmi urobia - minú ich na dovolenku a svoje deti. „Nebude treba veľa, aby sme boli šťastní,“ povedala manželka.

„Môžem kúpiť svojej dcére dom, môžem zabezpečiť deti a vnúčatá do budúcnosti. Keď to urobíme, môžeme si užiť všetko, čo nám zostane,“ dodala.

image

Lotéria

Unsplash/Alejandro Garay

Keď zaúraduje intuícia

Portál Metro pripomína, že podobne zvláštny prípad s lotériou sa stal aj v decembri v americkom Massachusetts. Muž tam vyhral necelé dva milióny dolárov po tom, čo mu jeho „intuícia“ povedala, aby si kúpil šesť lístkov do lotérie.

Každý z tiketov Raymonda Robertsa mal hodnotu 396-tisíc dolárov a výherné čísla boli kombináciou jeho dátumu narodenia a výročia. 

menuLevel = 4, menuRoute = notsorry/news/spolocnost/svet, menuAlias = svet, menuRouteLevel0 = notsorry, homepage = false
20. apríl 2024 12:30