Tajomný oddiel, ktorý ma obšťastňovať vodcu.Bogor.tribunnews.com/
StoryEditor

Tajomstvom zahalený severokórejský hárem Kippumjo. Oddiel žien uspokojuje prominentov režimu

som18.06.2023., 10:00h

Hárem na severokórejský spôsob - tak by sa dala nazvať skupina dievčat a žien, ktorá bola založená ešte za čias prvého vodcu krajiny.

Lajkuj Brainee.sk na

Skupina, nad ktorou visí rúško tajomstva, nesie názov Kippumjo, čo v preklade znamená oddiel rozkoše, respektíve uspokojenia. Ženy do oddielu vyberá samotný vodca. 

Tie majú za úlohu poskytovať potešenie sexuálnej povahy, baviť vysoko postavených úradníkov Kórejskej strany pracujúcich a ich rodiny alebo vážených hostí.

Ako šťastný oddiel vznikol? 

História Kippumjo siaha do 70. rokov minulého storočia. Kim Čong-il, syn vtedajšieho vodcu Kim Il-Songa, údajne hľadal dar pre svojho otca. Vedel, že jeho otec chodí v lete na dovolenku, špecificky do luxusnej vily. Dal mu tam teda doniesť niekoľko mladých dievčat. Kim Il Songovi sa darček natoľko zapáčil, že vytvoril stály zbor. 

Druhá „teória vzniku“ hovorí, že prvú skupinu žien naverboval v roku 1978 Ri Dong-ho, prvý zástupca riaditeľa oddelenia Spojeného frontu Kórejskej strany pracujúcich, s cieľom pobaviť vládcu. Nasledovníci prvého vodcu tento oddiel nezrušili, ale rozšírili. Odhaduje sa, že oddiel má okolo 2000 členiek.

Panenská nevinnosť

Informácie o Kippumjo pochádzajú väčšinou od Severokórejčanov, ktorí unikli režimu na západ. Niektorí tvrdia, že sú u týchto dievčat dokonca pravidelne vykonávané kontroly ich panenskej nevinnosti.

V knihe Bradleyho K. Martina z roku 2004 s názvom Under the Loving Care of the Fatherly Leader, ktorá je založená na kombinácii jeho návštev Severnej Kórey, výskumu a rozhovorov s prebehlíkmi, ktoré sa uskutočnili začiatkom 90. rokov, sa píše, že Kim Il-Songovi nešlo len o potešenie, ale aj o omladenie prostredníctvom absorbovania „ki“ alebo životnej sily mladej panny počas sexu. Veril, že sexuálny styk s mladými ženami zvýši jeho „jing“ a bude mať za následok zvýšenie jeho životnej vitality.

image

Stáročia šikanovali prekliatych „cagotov“. Išlo vraj o potomkov ľudí, ktorí zhotovili Ježišov kríž

Sľub mlčanlivosti

Juhokórejský denník Chosun Ilbo v minulosti uviedol, že čata Kippumjo bola rozpustená krátko po smrti Kim Čong-ila v decembri 2011. Členky boli vraj donútené podpísať sľub mlčanlivosti a za to dostali peniaze a darčeky. Údajne išlo o finančný príspevok v hodnote 4-tisíc dolárov a domáce spotrebiče.

image

Kim Il-Sung

Reuters/

V roku 2015 Kim Čong-un, syn a nástupca Kim Čong-ila, údajne hľadal nových členov pre svoje vlastné Kippumjo po tom, čo bola skupina žien jeho otca rozpustená, uvádza Chosun Ilbo.

Aká je pravda, nikto mimo Severnej Kórey nevie. Informácie ohľadom tohto špeciálneho spolku sú prísne utajované. Či bol teda naozaj rozpustený, vie len Kim Čong-un a jeho pohlavári.

menuLevel = 4, menuRoute = notsorry/news/spolocnost/svet, menuAlias = svet, menuRouteLevel0 = notsorry, homepage = false
15. apríl 2024 05:51