StoryEditor

Ľudí v Karlovke znepokojili biele kríže na ceste. Súvisia s vojnou na Ukrajine?

somTASR19.03.2022., 11:10h
Polícia ozrejmuje biele kríže na ceste v Karlovke. V miestnych ľuďoch vyvolali obavy, že by mohlo ísť o kríže, aké sa objavovali počas vojny na Ukrajine. Krížom diverzanti mali označovať ciele ruskej armády.
Lajkuj Brainee.sk na

Biele kríže namaľované na cestách a chodníkoch v bratislavskej Karlovej Vsi nesúvisia s vojnovým konfliktom na Ukrajine. Na sociálnej sieti na to upozornila bratislavská polícia, ktorá situáciu preverovala po viacerých podnetoch od občanov.

Za pár týždňov zmiznú

"Kríže boli na cestách vyhotovené zo strany súkromnej spoločnosti na účel projektu revitalizácie a dostavby vedeckého areálu," zistila polícia. Pomocou krížov spoločnosť spresňovala a synchronizovala vyhotovené fotografie v rámci projektu. Zhotovili ich bielym sprejom a do pár týždňov sami zmiznú.
Policajti sa so zástupcami dodávateľskej spoločnosti, ktorá kríže vyhotovila, dohodli, že pri prípadnom vyhotovovaní ďalších krížov budú o nich políciu informovať.

menuLevel = 4, menuRoute = notsorry/news/spolocnost/slovensko, menuAlias = slovensko, menuRouteLevel0 = notsorry, homepage = false
20. máj 2024 12:35