Hasbullu zatkla políciaInstagram/hasbulla.hushetskiy
StoryEditor

Ruská polícia zadržala internetovú hviezdu Hasbullu. Dôvodom mal byť incident počas svadobných osláv

Miroslav Kamody09.05.2023., 14:00h

Blokovanie dopravy a driftovanie počas svadobných osláv v centre mesta sa Hasbullovi nevyplatilo. Spolu s priateľmi ich zadržala polícia.

Lajkuj Brainee.sk na

Hasbulla Magomedov, internetová celebrita a po novom aj oficiálne najmenší bojovník organizácie UFC, bol podľa informácií portálu LadBible zatknutý spolu so svojimi priateľmi. Udalosť sa mala stať v jeho rodnom Dagestane, autonómnej republike Ruskej federácie.

Ministerstvo vnútra Dagestanu zverejnilo video, na ktorom je 20-ročnú celebritu vidieť na sedadle spolujazdca. Skupinka blokuje cestu na svadobných oslavách a driftuje na ceste.

image

Má 19 rokov, je vysoký necelý meter a milujú ho milióny ľudí. Kto je internetová senzácia Hasbulla Magomedov?

Svadobná párty

Red Corner MMA následne oznámilo, že títo ľudia na čele s Hasbullom boli zatknutí a obvinení „z administratívnych priestupkov“ po tom, čo „oslavovali kamarátovu svadbu“.

Influencer a milovník bojových športov sa neskôr k celej kauze vyjadril a sypal si popol na hlavu. „Rozhodli sme sa pre malý humbuk. Toto sa už nebude opakovať, ľudia. Prepáčte,“ napísal na svojom účte na Instagrame.

Zároveň potvrdil, že on za volantom nesedel. Informáciu o celom incidente potvrdilo pre denník The Sun aj samotné ministerstvo Dagestanu.

Predvedení na políciu

„Všetci účastníci ‚svadobných emócií‘, ako to sami nazývajú, boli predvedení na políciu a vo vzťahu k nim pracovníci Štátneho dopravného inšpektorátu Ministerstva vnútra Dagestanu o všetkých priestupkoch vypracovali administratívne protokoly.“

Páčia sa mu rýchle autá a tvrdí, že nie je pripravený na randenie. Kto je Hasbulla Magomedov, ktorého na sociálnych sieťach sledujú milióny ľudí? To sa dozvieš v našom profilovom článku po kliknutí na tento odkaz.

menuLevel = 4, menuRoute = notsorry/news/kultura/influenceri, menuAlias = influenceri, menuRouteLevel0 = notsorry, homepage = false
19. máj 2024 09:54