Kontroverzného rapera dobila skupina mužov vo floridskej telocvični.Instagram/tekashi6ix9ine, Twitter/nojumper/brainee X Canva/
StoryEditor

VIDEO Tekashiho 6ix9ine, ktorý odštartoval svoju raperskú kariéru na Slovensku, dobili v telocvični. Urýchlený prevoz do nemocnice!

mor22.03.2023., 13:00h

Americký rapper bol napadnutý skupinou mužov v posilňovni na Floride. Osoba Tekashiho je spájaná už s viacerými kontroverznými prípadmi - najmä s jeho gangovou minulosťou, kvôli ktorej strávil istý čas vo väzení.

Lajkuj Brainee.sk na

Podľa informácií magazínu Unilad sa Tekashi, vlastným menom Daniel Hernandez, pravdepodobne len relaxoval v saune v LA vo fitnescentre, keď naňho doslova skočila skupina neznámych útočníkov. 

Lazzaro, Tekashiho právnik hovorí, že jeho klient spravil všetko pre to, aby údery od útočníkov odrazil. Sily mu však nestačili, keďže muži boli v zjavnej presile a rapera nakoniec dostali na zem. Bitka spôsobila poriadny rozruch a zamestnanci telocvične rýchlo zalarmovali záchranné zložky.

Polícia a sanitka, ktoré boli vyslané do telocvične, usúdili, že Tekashiho zranenia boli natoľko vážne, že musel byť prevezený do nemocnice. Fotografia zverejnená magazínom TMZ ukazuje, ako Hernandez sedí na nemocničnom lôžku s reznými ranami a modrinami na tvári. 

Zatiaľ nie je známe, prečo skupina mužov napadla 26-ročného mladíka, no pri bití mu poškodili čeľusť, rebrá aj chrbát. Právny zástupca Lazzaro sa vyjadril, že keď sa jeho klient dostane von mimo nemocnicu, požiada federálne úrady, aby mu poskytli ochranu.

image

Separ si dal vytlačiť 5000 bankoviek s nulovou hodnotou, teraz sa dražia na bazári za stovky eur

Keď sa Tekashi nachádzal vo fitness centre, nemal pri sebe žiadnu ochranku. Jeho právnik sa domnieva, že by sa to malo zmeniť po tom, čo raper nadviazal spoluprácu s políciou a vydal im niektorých členov gangu. 6ix9ine bol zatknutý v roku 2018 a bolo mu vznesených deväť prekrývajúcich sa obvinení za držanie zbraní, pokus o vraždu a činnosť gangov. Viac o tejto kauze aj raperových začiatkoch na Slovensku sa dozvieš kliknutím na tento odkaz.

menuLevel = 4, menuRoute = notsorry/news/kultura/influenceri, menuAlias = influenceri, menuRouteLevel0 = notsorry, homepage = false
28. apríl 2024 23:29