Taylor Brice LeJeune zomrelTikTok/Waffler69
StoryEditor

Láska k jedlu sa mu zrejme stala osudnou. Populárny food TikToker zomrel vo 33 rokov na infarkt

Miroslav Kamody13.01.2023., 10:25h

Milovník jedla Taylor Brice LeJeune, známy pod prezývkou Waffler69, zomrel na infarkt vo veku 33 rokov.

Lajkuj Brainee.sk na

V stredu 11. januára zasiahla TikTokovú komunitu smutná správa. Milovník jedla a nadšenec nových chutí Taylor Brice LeJeune, ktorý bol na sociálnej sieti známy pod prezývkou Waffler69, zomrel vo veku 33 rokov.

Ako informuje portál Indy100, LeJeune bol známy svojou láskou k jedlu a často točil videá, v ktorých skúšal zaujímavé kombinácie jedál a nové produkty od rôznych fastfoodových spoločností. Je možné, že práve to sa mu stalo osudným.

image

TikTok rovná sa smrť? Pozreli sme sa na úmrtia slávnych TikTokerov, z mnohých príbehov mrazí

Zomrel na infarkt

Podľa jeho brata Claydorma, ktorý má taktiež populárny profil na TikToku, mal Taylor v stredu večer „predpokladaný srdcový infarkt” a krátko po prevoze do nemocnice zomrel. „Prosím, udržte jeho odkaz nažive, sledujte jeho obsah, ktorý má vonku,” povedal Claydorm fanúšikom vo videu.

LeJeune bol známy svojou temperamentnou osobnosťou a obrovským nadšením pre jedlo. Často natáčal videá, v ktorých skúšal nové trendy veci, ako sú pikantné uhorky, rastlinné hamburgery z reštaurácií rýchleho občerstvenia a mnohé ďalšie.

Na platforme TikTok sa mu podarilo vytvoriť gigantickú komunitu 1,7 milióna sledovateľov, od ktorých nazbieral viac ako 32 miliónov lajkov. „Miloval robiť ľudí šťastnými,” povedal jeho brat.

@wafffler69 Replying to @lizmars69 I have dipped the Loop into the waters of lake minnetonka #big #fruit #loop #cereal #mschf #food #foodtok @wafffler69 ♬ original sound - wafffler69

Komunita ho milovala

Taylorovi fanúšikovia poslali jeho rodine prílev lásky a podpory v týchto najťažších časoch. Mnohí začali zdieľať svoje najobľúbenejšie momenty, ktoré v prieberu svojej kariéry vytvoril na TikToku.

„Love u bro. Ďakujem, že toľkým z nás prinášaš radosť z tých najjednoduchších vecí. Naozaj si bol jedným z mojich obľúbených tvorcov,” napísal Lil Aaron na Instagrame zosnulého influencera.

@wafffler69 She smelled me cooking eggs she thought I was back at it. #goodwill #vegetables #food #foodtok ♬ original sound - wafffler69

„Wow, to je neskutočné. Pokojne si odpočiň. Vždy som ťa rád sledoval. Medzi všetkých si šíril toľko šťastia a veľa smiechu. Pokoj,” napísal ďalší fanúšik k poslednému videu, ktoré Taylor ešte nahral na platformu TikTok. 

„Som tak rád, že si sa s nami podelil o svoju radostnú energiu. Budeš mi, a mnohým ďalším, chýbať. Odpočívaj,” povedal ďalší komentujúci.

menuLevel = 4, menuRoute = notsorry/news/kultura/influenceri, menuAlias = influenceri, menuRouteLevel0 = notsorry, homepage = false
04. máj 2024 22:17