Nehoda Nely SlovákovejInstagram/Nela Slováková, Facebook/Polícia SR - Bratislavský kraj
StoryEditor

Česká influencerka havarovala na slovenskej diaľnici. Rozmlátila luxusný Brabus, predtým pridala storku z auta

Miroslav Kamody14.11.2022., 11:41h

Influencerka Nela Slováková sa len nedávno vrátila z Dubaja, na cestu po slovenskej D2 rozhodne nebude spomínať v dobrom. Pri dopravnej nehode rozmlátila svoj luxusný Brabus.

Lajkuj Brainee.sk na

Známa česká influencerka Nela Slováková mala mať na slovenskej diaľnici D2 dopravnú nehodu. O nehode informuje polícia na svojom profile na sociálnej sieti, o tom, že ide o Slovákovú, zase TV Joj.

„Dopravní policajti momentálne na diaľnici D2 usmerňujú cestnú premávku a dokumentujú dopravnú nehodu, ktorá sa stala krátko po 08.30 hod. na 1,5 kilometri diaľnice v smere do Českej republiky,” informujú policajti.

Napálila do kamióna

„Podľa doterajších informácií vodička vozidla narazila do posledného v kolóne stojaceho návesu nákladného vozidla. Dychová skúška bola s negatívnym výsledkom. K zraneniu osôb nedošlo. Dopravná nehoda je v štádiu šetrenia,” dodávajú muži zákona.

image

Príbeh Nely Slovákovej

Instagram/Nela Slováková

Nela Slováková pritom ešte pred siedmou hodinou ráno pridala na svoj profil na Instagrame príbeh, kde je vidieť mokrú cestu. Influencerka poobede na svojom Instagrame informovala, že ona aj jej pes sú „v naprostom poriadku. Smerujeme na sono a röntgeny, pre istotu, pretože je to priam nemožné.”

menuLevel = 4, menuRoute = notsorry/news/kultura/influenceri, menuAlias = influenceri, menuRouteLevel0 = notsorry, homepage = false
19. apríl 2024 18:49