StoryEditor

Celeste Buckingham odišla zo Slovenska, žije na Madeire. Akí sú tam muži a ako vníma situáciu v Iráne?

Dominika Pacigová16.10.2022., 13:17h

Portugalčania sú podľa jej slov gentlemani, Slováci by sa v niektorých situáciách mohli od nich učiť.

Lajkuj Brainee.sk na

Ubehlo už 10 rokov od vydania jej debutovej skladby s názvom Run Run Run. Odvtedy sa toho udialo veľa, okrem iného prehovorila aj o poruchách príjmu potravy. Odišla zo Slovenska, momentálne žije na Madeire. Prednedávnom vydala skladbu Another Life, ktorá je inšpirovaná vnútorným dialógom o tom, ako by mohol vyzerať náš život, ak by sme sa v danom momente rozhodli inak. Singlom ohlásila nový album, ktorý vychádza už 17. októbra. 

Kedy naposledy oľutovala svoje rozhodnutie? Je nerozhodný človek? Ako si ľudia prejavujú náklonnosť na Madeire? V čom sú Portugalčania iní v porovnaní so Slovákmi? Koľko skladieb nájdeme na novom albume? Čomu sa okrem hudby venuje? Čo je pre ňu, ako „polovičnú“ Iránku, na súčasnom stave v Iráne najviac frustrujúce? Čo všetko majú ženy zakázané? Aj to sme sa pýtali Celeste Buckingham

Situácia v Iráne sa jej dotýka 

Skladbe s názvom Another Life prechádzal singel Make Me. Ten poukazuje na lásku z iného uhla pohľadu. Celeste momentálne žije na Madeire, kde sú vzťahy o čosi otvorenejšie. „Kamarátov na Madeire som videla aj plakať, teda neodsudzujú výraznejšie emócie. Myslím si, že vďaka tomu vedia lepšie pochopiť ženy,“ uviedla vo videorozhovore s tým, že na ženy sa zvyčajne nepozerajú len cez výzor, postavu či módny vkus. 

Jej mama pochádza z Iránu, situácia v krajine sa dotýka jej rodiny. „Pre nás je to citlivá téma. Iránske ženy sú pod nesmierne nespravodlivým tlakom. Majú zakázané množstvo vecí, ktoré nesúvisia s náboženstvom,“ dodala Celeste. 

Viac sa dozvieš v priloženom videorozhovore. 

menuLevel = 4, menuRoute = notsorry/news/kultura/influenceri, menuAlias = influenceri, menuRouteLevel0 = notsorry, homepage = false
30. apríl 2024 17:47