Donald Trump predstavil svoju vlastnú kolekciu zberateľských karietTwitter/maninspace/
StoryEditor

Donald Trump vstúpil do sveta NFT. Bohužiaľ, priprav sa na bývalého prezidenta v obtiahnutom oblečku superhrdinu

Michal Čiernik16.12.2022., 14:00h

Bývalý americký prezident oznámil, že za „nízku“ cenu - len 99 dolárov - si budeš môcť kúpiť jeho vlastnú NFT kolekciu.

Lajkuj Brainee.sk na

„Moja oficiálna zbierka digitálnych zberateľských kariet Donalda Trumpa je tu! Tieto limitované edície kariet obsahujú úžasné UMENIE môjho života a kariéry,“ uverejnil na sociálnej sieti Truth Social. „Získajte všetky svoje obľúbené Trump digitálne zberateľské karty, veľmi podobné bejzbalovým kartičkám, ale dúfame, že tieto sú oveľa vzrušujúcejšie,“ dodal 76 ročný Trump.

Republikán tiež zverejnil ukážkové video, ktoré ho vyobrazovalo ako vyšportovaného superhrdinu, ktorému šľahajú laserové lúče z očí. Celú atmosféru dotvára chytľavý slogan, „Amerika potrebuje superhrdinov.“

Desiatky NFT kartičiek ukazujú Donalda Trumpa ako kovboja, astronauta leteckého pilota či závodníka NASCAR. Dokonca za kúpu jednotlivých kartičiek sa zapojíš do súťaží o lákavé ceny ako večera s Donaldom Trumpom, spoločné hranie golfu alebo o jeho autogramy.

Reakcie na tento bizarný ťah na seba nenechali dlho čakať. „Úprimne si myslím, že je to tá najamerickejšia vec, akú mohol republikánsky prezident urobiť, keď ho vyhodili z úradu,“ znel jeden z komentárov na Twitteri. „Chcem sa stretnúť s grafickým dizajnérom, ktorý za tým stojí,“ píše sa v ďalšom komentári. Keď sa skutočne pozrieme na grafický dizajn niektorých obrázkov, vyzerá to tak, že si ich bývalý prezident robil sám vo Photoshope.

image

V Amerike to vyzerá na poriadny bizár. Kandidatúru na prezidenta oznámil Trump aj Kanye West

Trumpove NFT prichádzajú takmer mesiac po tom, čo oznámil svoju kandidatúru na prezidenta v roku 2024. Počas oznamovania svojich plánov kandidovať povedal svojim verným fanúšikom, že USA sú „národom v úpadku“, pričom veril, že on je spasiteľom, ktorý ich privedie späť k sláve. Možno práve fráza „Amerika potrebuje superhrdinov“ bude súčasť jeho predvolebných sloganov.

menuLevel = 3, menuRoute = notsorry/news/kultura, menuAlias = kultura, menuRouteLevel0 = notsorry, homepage = false
18. apríl 2024 01:12