Popoluškina izba s kúpeľnou v tekvici, či Drakulova rakva namiesto postele.Facebook/The Roxbury, Contemporary Catskill Lodging/
StoryEditor

FOTO Popoluškina izba s kúpeľnou v tekvici, či Drakulova rakva namiesto postele. Ubytoval by si sa v tomto bláznivom hoteli?

Michal Čiernik10.05.2024., 12:00h

Vo vnútri tohto hotelového komplexu to vyzerá, ako keby sa Alica z ríši divov vydala za Willyho Wonku a zriadili si rezidenciu v Narnii.

Lajkuj Brainee.sk na

Aspoň tak nejako opisujú majitelia The Roxbury svoj šialený tematický hotel.

Komplex so sídlom v Catskill Mountains v štáte New York je rozdelený na dvoch oddelených pozemkoch. Na jednom je The Roxbury Motel, pôvodná 28-izbovú budova, a na druhom stojí Roxbury at Stratton Falls, ktorý pozostáva zo siedmich izieb v historickom sídle a piatich samostatných tematických chát.

Tento hotel je duchovným dieťaťom Gregoryho Hendersona a jeho manžela Josepha Massu, ktorí sa stretli v New Yorku v 80. rokoch. Dvojica otvorila The Roxbury Motel v roku 2004 a odvtedy do neho pravidelne pridávajú bizarné nové izby.

„Chceme, aby ste pocítili tú bezprostrednosť emócií, ktoré môže vyvolať sledovanie skvelého filmu alebo hry. Len namiesto toho, aby ste len sledovali produkciu, vám chceme poskytnúť možnosť byť priamo v nej,“ prezradili podľa Daily Mail majitelia hotela.

Od tematických izieb po rozprávkové chaty

Na výber majú od malých útulných izieb, až po tematické apartmány, v ktorých sa môže ubytovať až desať osôb. ‘MaryAnn‘s Coconut Cream Pie‘ z amerického seriálu Gilligan‘s Island je len jednou z mimoriadne zariadených izieb. Vďaka stropu v štýle šľahačky a stien v motíve korpusu sa budeš cítiť, akoby si býval priamo v koláči.

image

‘MaryAnn‘s Coconut Cream Pie‘ z amerického seriálu Gilligan‘s Island je len jednou z mimoriadne zariadených izieb. Vďaka stropu v štýle šľahačky a stien v motíve korpusu sa budeš cítiť, akoby si býval priamo v koláči.

Facebook/The Roxbury, Contemporary Catskill Lodging/

Pre ešte extravagantnejší zážitok si môžeš rezervovať ‘The Archeologist‘s Digs‘ - samostatnú chatu v moteli, ktorá je ideálna pre skupiny. Priestor obsahuje tri spálne, dve kúpeľne, obývaciu izbu a bar, plne vybavenú kuchyňu, vonkajšiu sprchu, skryté poklady, či tajné chodby. Viac originálnych hotelových izieb nájdeš v našej galérii.

menuLevel = 3, menuRoute = notsorry/news/cestovanie, menuAlias = cestovanie, menuRouteLevel0 = notsorry, homepage = false
20. máj 2024 14:35