Z rozbitých ciest spravil oficiálnu prehliadku.Twitter/veraamartini/
StoryEditor

Slovensko je nimi posiate, v Londýne z nich spravia atrakciu. Anglické výtlky si môžeš pozrieť na oficiálnej prehliadke

Michal Čiernik13.05.2023., 11:30h

Motoristu už natoľko omrzeli výmole vo svojej oblasti, že zorganizoval oficiálnu prehliadku, ktorá prevedie turistov okolo najväčších kráterov na cestách v južnom Londýne. Dokonca ich aj pomenoval.

Lajkuj Brainee.sk na

Steve Bell účtuje miestnym obyvateľom v prepočte približne 90 eur za prehliadku výmoľov v okolí Bromley v juhovýchodnom Londýne, vrátane osobného favorita, ktorý nazval „Veľký voz“. Otec dvoch detí prišiel s týmto nápadom po tom, čo musel neustále uhýbať a preplietať sa medzi výtlkmi vo svojej štvrti, uvádza DailyMail.

V rámci prehliadky ti pán Bell predstaví obrovský kráter na neupravenej ceste, ktorý je taký veľký, že sa doň zmestia tri autá a je trvalo naplnený vodou. Alebo jeho obľúbenca s názvom Veľký voz, ktorý leží blízko jeho domu. 

Pán Bell povedal, že miestnym obyvateľom a turistom poskytne vnútorné informácie o stave ciest v mestskej časti. Na svoje prehliadky si dokonca so sebou berie aj meter na meranie ich hĺbky. „Ak vaše odpruženie a ráfiky prežijú bez poškodenia, dostanete jedinečný certifikát na pamiatku tejto príležitosti,“ prezrádza 55-ročný muž, ktorý okrem toho ponúka v cene aj obed.

image

Terminátor skomplikoval prácu plynárom. Diera, ktorú opravil, nebola vôbec výmoľ a musí sa znova vykopať

K situácii sa vyjadril aj člen mestskej rady Nicholas Bennett. Ospravedlnil za stav ciest v mestskej časti a uviedol, že k problému viedlo nepriaznivé zimné počasie, pričom sa na najvážnejších výtlkoch stále pracuje. „Máme 13 tímov, ktoré sa venujú opravám výtlkov a každý deň riešime asi 70 alebo viac tímov, ktoré sa riešia systematickým spôsobom, pričom najskôr sa riešia najvážnejšie výtlky,“ dodal.

menuLevel = 3, menuRoute = notsorry/news/cestovanie, menuAlias = cestovanie, menuRouteLevel0 = notsorry, homepage = false
16. apríl 2024 15:17