freepik
StoryEditor

Už vieš, že foodpanda sa mení na foodoru?

PR článok26.04.2023., 00:00h

Objednávaš z foodpandy? Od mája ti obedové menu, teplú večeru alebo nákup prinesie foodora – rýchla a dostupná donášková služba známa najmä v 4 severských krajinách.

Lajkuj Brainee.sk na

Spoločnosť foodora postupne zjednotí 8 európskych trhov. K Švédsku, Nórsku, Fínsku a Dánsku sa pridá okrem Slovenska aj Maďarsko, Rakúsko a Česká republika, ktoré pôsobili pod rôznymi lokálnymi značkami spoločnosti Delivery Hero.

Skvalitnenie služieb aj donáška už do jednej hodiny

Jednoduchá objednávka, rýchle a bezproblémové doručenie z overených aj nových lokálnych reštaurácií či obľúbených reťazcov rýchleho občerstvenia. Okrem donášky jedál si môžeš objednať aj potraviny, drogériu alebo dokonca kvety. Spoločnosť Delivery Hero má skúsenosti s lokálnym doručovaním potravín vo viac ako 70 krajinách sveta.

Zmena a zjednotenie lokálnych značiek pod silný brand foodora sľubuje plošné skvalitnenie poskytovaných služieb pre všetkých – stálych aj nových zákazníkov. Spoločnosť plánuje navýšiť počet kuriérov, čím zaručí rýchlejšiu donášku – jej cieľom je doručiť každú objednávku za menej ako hodinu od potvrdenia.

Máš obrovskú chuť na chrumkavú pizzu alebo tradičné slovenské halušky, lenže reštaurácia je na opačnom konci mesta? Šetri čas a objednaj si donášku do práce, na tréning alebo domov. Foodpanda či foodora, rýchly kuriér ti doručí jedlo z reštaurácie v Žiline aj ďalších 13 slovenských mestách.

Inovatívna mobilná aplikácia foodora zlepší zážitok z nákupu

Vizuál aplikácie sa výrazne mení, funkcie ostávajú. Nová aplikácia foodora ti prinesie jedinečný zážitok z nákupu. O zoznam tvojich obľúbených reštaurácií, doručených objednávok ani hodnotenia neprídeš. Tvoj užívateľský účet zostáva naďalej aktívny.

Update aplikácie foodpanda prebehne automaticky

Ak si na objednávku využíval/a smartfón, novú aplikáciu si sťahovať nemusíš. Zmena prebehne cez automatickú aktualizáciu. Tá bude k dispozícii pre iOS aj Android už už čoskoro. Nejaký čas bude možné využívať aj pôvodnú aplikáciu, postupne ju plne nahradí nová aktualizovaná verzia.

Bratislava, Žilina aj Košice – foodora ti doručí jedlo z obľúbenej reštaurácie

Objednaj si rýchlo a jednoducho chutné jedlo z reštaurácie v Bratislave, rýchle občerstvenie v Banskej Bystrici alebo kebab v Prešove. Donášková služba foodora je aktuálne dostupná už v 14 slovenských mestách.

menuLevel = 2, menuRoute = notsorry/news, menuAlias = news, menuRouteLevel0 = notsorry, homepage = false
15. apríl 2024 08:16