StoryEditor

Okolo druhej série Ivety je podozrivo ticho. Stopla Jojka natáčanie? Poznáme odpoveď

10.07.2023, 08:56

Navyše najväčšie prekvapenia tohtoročného vysielania - miniséria s talentovanou Alžbetou Ferencovou, si budú môcť pozrieť diváci na Festivale televíznych seriálov v Berlíne.

Seriál sa stal hneď prvými odvysielanými časťami doslova fanoménom. Projekt Iveta priniesol TV Joj začiatkom roka nadpriemerné čísla sledovanosti. Celá prvá séria uhrala v komerčnej cieľovke 12 – 54 priemerný rating 11,3 percenta a podielom na trhu išla v priemere na rovných 27 percent.

image

Iveta prvá séria.

V Univerzálnom publiku sledovalo v priemere všetkých 8 epizód 627 tisíc divákov starších ako 12 rokov. Iveta sa tak zaradila ku najúspešnejším projektom uplynulých rokov, ako bol napríklad minuloročný úspešný seriálový počin TV Markíza Druhá šanca.

Hľadajú lokality

Televízia JOJ, po úspechu prvej série, nechcela zaspať na vavrínoch a rozhodne chcela vyťažiť zo seriálu maximum. Preto už počas vysielania minisérie potvrdili pokračovanie. Aktuálne však začala Jojka, po pol roku, reprízovať všetkých osem častí a o druhej sérii nejak mlčí. Preto sme sa na natáčanie Ivety II. opýtali kompetentných.

image

Iveta prvá séria.

"Na seriáli Iveta intenzívne pracujeme. Momentálne prebieha predpríprava pred natáčaním, a to je hľadanie lokalít, obsadzovanie hercov, finalizuje sa scenár. Druhá séria seriálu sa začne natáčať v auguste...
Tento článok je určený iba pre predplatiteľov.
Zostáva vám 85% na dočítanie.
menuLevel = 2, menuRoute = news/media, menuAlias = media, menuRouteLevel0 = news, homepage = false
16. máj 2024 18:08