StoryEditor

Pokorili výrazný mílnik! Voyo má na Slovensku a v Česku už viac ako pol milióna predplatiteľov

22.02.2023, 14:34
Autor:
redred

Zároveň tretíkrát v rade potvrdzuje pozíciu najznámejšej streamovacej služby na Slovensku. Predstihlo aj celosvetových hráčov, ako Netflix či HBO Max.

Exkluzívne tituly vlastnej tvorby pod značkami Voyo Originál a Voyo Špeciál, obľúbené televízne programy v predstihu, atraktívne športové prenosy naživo aj zo záznamu, knižnica plná filmov a seriálov z lokálnej aj svetovej produkcie, či živé vysielanie staníc skupiny Markíza.

Aj tieto fakty spôsobili to, že sa Voyo za necelé tri roky po vizuálnom a obsahovom reštarte stalo jedným z najvýznamnejších hráčov na lokálnom trhu streamovacích služieb a pokorilo hranicu pol milióna predplatiteľov.

„Prekročili sme ďalší významný míľnik - pol milióna predplatiteľov, z ktorého máme všetci obrovskú radosť. Voyo totiž považujeme za jeden z kľúčových projektov našej digitálnej transformácie a som veľmi rád, že sa mu darí,“hovorí generálny riaditeľ skupiny Markíza Matthias Settele a pokračuje: „Poďakovanie patrí všetkým, ktorí sa podieľajú na tomto úspechu, a najmä našim divákom za dôveru a čas strávený v spoločnosti atraktívneho obsahu službyVoyo. Stále narastajúci počet predplatiteľov nám len potvrdzuje, že ideme správnou cestou.“

Počet 500 000 predstavuje len používateľov s plným predplatným. Teda nezahŕňa ľudí využívajúcich službu v 7-dňovej skúšobnej dobe, či tých, ktorí sledujú tituly cez službu Voyo štart od operátora Telekom.

Najznámejšia streamovacia služba 

Streamovacia služba Voyo si zároveň už tretí kvartál po sebe udržiava status najznámejšej streamovacej služby na Slovensku. Vyplýva to z výsledkov online kvantitatívnych prieskumov, ktoré pre skupinu Markíza pripravila spoločnosť 2muse, najväčšia nezávislá prieskumná agentúra na Slovensku.

image

Znalosť streamovacích služieb naSlovensku

Výsledky posledného prieskum zameraného na značku Voyo z novembra 2022 opäť potvrdili dominanciu v znalosti značky Voyo. Na otázku „Keď sa povie platený online videoportál, ktorá značka vám vybaví ako prvá?“ odpovedalo až 39 percent respondentov, že práve Voyo. V porovnaní s marcom 2022 ide o nárast o 13 percentuálnych bodov.

Celkovo až 60 percent respondentov spomenulo Voyo medzi videoportálmi, ktoré im prídu automaticky na um. V oboch týchto parametroch, spontánna znalosť a prvá uvedená značka, tak Voyo predstihlo aj celosvetových hráčov, ako Netflix či HBO Max.

menuLevel = 2, menuRoute = news/media, menuAlias = media, menuRouteLevel0 = news, homepage = false
16. apríl 2024 18:59