Čaká nás 7 dní vysielania najdlhšej hitparády na Slovensku - 2023 hitov Rádio Expres.
StoryEditor

Odštartoval 10. ročník najdlhšej hitparády na Slovensku: Čaká nás 7 dní najväčších hitov

10.02.2023, 12:39
Autor:
redred

Pošas deviatich ročníkov hitparády Rádia Expres vyhrala pesnička Bohemian Rhapsody od Queen až dvakrát. Kto vyhrá tento rok?

Už po desiatykrát prinesie Rádio Expres špeciálnu hitparádu, ktorá každý rok prekoná vlastný rekord v počte odohraných hitov.Desiaty ročník najdlhšej rádiovej hitparády štartuje v sobotu 11.februára o 5:00. Expres zahrá 2023 hitov za 7 dní. Vyvrcholenie hitparády 2023 hitov je naplánované na piatok 17.februára medzi 13:00 a 17:00.

Veľké finále, ktoré je vždy najočakávanejšou a najsledovanejšou časťou hitparády, v minulosti uvádzali napríklad Miro Žbirka, Kuly, Julo Viršík alebo moderátori najpočúvanejšej rannej show Hemendex. Tento rok budú poslucháčov na ceste k prvému miestu sprevádzať Martin Nikodým a Miša Vrábová.

Hlasovanie na webe Rádia Expres sa už rozbehlo. Každý poslucháč, ktorý zahlasuje za svoje obľúbené hity, bude zaradený do žrebovania o špičkové bezdrôtové slúchadlá XiaomiBuds 3. Hlavnou výhrou je smart LED televízor LG.

Rádio Expres zaradí počas hitparády 2023 hitov do svojho vysielania aj mimoriadne rubriky a súťaže.

Peťa, Djuro a Marek budú v Hemendexe striehnuť na pesničky, ktoré sa síce tvária nevinne, no pri tom obsahujú nadávku. Boli by ste prekvapení, koľko romantických hitov obsahuje neslušné slová. Matúš a Michaela zas budú v popoludňajšej šou telefonovať známym osobnostiam a rozoberať s nimi pesničky, ktoré vznikli v roku ich narodenia. Napríklad s Adelou Vinczeovou sa porozprávajú o hudbe z roku 1980 a s hercom Martinom Klinčúchom o hitoch z roku 2002,“ hovorí šéfproducentka Rádia Expres Zuzana Tkáčová a dodáva:

"Simona Salátová a Joe Trendy, ktorí majú na Exprese šou Vzťahy s ručením obmedzeným, sa zamerajú na texty tých najväčších slovenských lovesongov. Na Valentína budú so svojím jedinečným humorom analyzovať, či slová pesničiek reálne fungujú v obyčajnom vzťahu bežného páru. Dozviete sa napríklad, ktoré chvíle s partnerom naozaj ľutujú, a to na rozdiel od Adama Ďuricu, ktorý neľutuje ani jedinú chvíľu so svojou partnerkou."

Hitparáda 2023 hitov je obľúbená hlavne kvôli hudobnej pestrosti. Opäť v nej zaznejú aj pesničky, ktoré by na Exprese nikto nečakal. Poslucháči nikdy nevedia, čo bude nasledovať a môžu sa tak tešiť na 2023 hudobných prekvapení za jeden týždeň.

Víťazi najdlhšej rádiovej hitparády Rádia Expres v predchádzajúcich ročníkoch:

  • 2014 Metallica – Nothing Else Matters
  • 2015 U2 - One
  • 2016 Adele - Hello    
  • 2017 Alvaro Soler – Sofia
  • 2018 IMT Smile a Ondrej Kandráč – Hej sokoly
  • 2019 Lady Gaga – Shallow
  • 2020 Queen – Bohemian Rhapsody
  • 2021 Desmod a Majself – Kométa
  • 2022 Queen – Bohemian Rhapsody
menuLevel = 2, menuRoute = news/media, menuAlias = media, menuRouteLevel0 = news, homepage = false
19. apríl 2024 09:28