Attila VéghMarkíza
StoryEditor

Attila Végh prichádza kvôli podpore prezidentského kandidáta o komerčného partnera

10.04.2024, 07:52
Autor:
lezlez

Renault Slovensko mu oznámil, že končí spoluprácu, pretože jeho ambasádori musia byť apolitickí. 

Bojovník MMA patrí medzi najvplyvnejších slovenských influencerov s množstvom komerčných spoluprác. Do jeho portfólia patria značky ako DOXXbet, Harmasan, Mercedes, Tiger a množstvo ďalších. Svoj Instagram, kde má viac 400-tisíc followerov využíva nielen na propagáciu športu a svojich partnerov ale prezidentského kandidáta.  

Végh nakrútil video, v ktorom jednoznačne podporuje Petra Pellegrini. A to sa nepáči značke Renault Slovensko, ktorá mu vypovedala spoluprácu. 

Influencer to oznámil priamo na svojom Instagrame. "Vo svetle aktuálnych udalostí sa s vami potrebujem podeliť o skúsenosť, ktorá vo mne vzbudila pocit, že sa komunizmus vrátil. Dnes som obdržal email, ktorým ma istá komerčná značka trestá za to, že som slobodne prejavil pri voľbe prezidenta svoj súkromný politický názor a presvedčenie." 

Zároveň zverejnil komunikáciu svojho manažéra so zástupkyňou značky. Tá mu píše, že ich ambasádori musia byť apolitickí. "Francúzska firma má takto nastavené pravidlá.  Veľká nevôľa sa zniesla na Attilku. Čo by sa dalo ustáť.  Ale budem úprimná, nie aj keď náš celý tím ľudí sme na opačnej strane. My, naši najbližší, naše bubliny. Za toto sa ja neviem postaviť. Lebo z môjho pohľadu nejde o rešpekt voči inému názoru. Ale podporu strany, ktorá klame a je krivá." 

"Žiaľ, realita je zrejme taká, že pokiaľ máte a nedajbože prejavíte svoj názor verejne, môže sa stať, že prídete o partnerstvo, možno biznis a možno neskôr budú za váš názor aj zatvárať," odpovedá nahnevaný influencer.

 

 

 

 

 

 

 

menuLevel = 2, menuRoute = news/marketing, menuAlias = marketing, menuRouteLevel0 = news, homepage = false
23. apríl 2024 13:56