StoryEditor

Vedenie Orange Slovensko sa rozrastá o šéfa úseku People & Culture Martina Pakana

08.02.2024, 15:24
Autor:
redred

Nová posila má bohaté manažérske skúsenosti z medzinárodných spoločností z IT aj bankového sektora.

Martin Pakan od začiatku februára posilnil vedenie spoločnosti Orange Slovensko na pozícii Chief People and Culture Officer. Bude sa predovšetkým sústrediť na transformáciu firemnej kultúry a posilnenie vnímania značky Orange ako atraktívneho zamestnávateľa. Martin sa tiež chce venovať zjednodušovaniu procesov a podporu využitia technologických inovácií.

„Do Orangeu prichádzam v dobe, kedy sa moderné HR stáva dôležitým partnerom pre biznis. Teším sa, že spolu budeme aj naďalej vytvárať príjemné a ľudské pracovné prostredie, kde budeme podporovať dobré nápady a iniciatívu. Chcem nadviazať na výborné meno Orangeu a teším sa ako ho pomôžem posilniť,“ hovorí Martin Pakan.

image

Martin Pakan.

Martin má bohaté manažérske skúsenosti z medzinárodných spoločností z IT aj bankového sektora. Dlhé roky pôsobil ako Regionálny HR riaditeľ v Erste Group IT a člen boardu pre Rakúsko, Slovensko a Českú republiku. Firmu previedol harmonizáciou firemnej kultúry po spojení samostatných IT spoločností do jednej firmy. Sústredil sa aj na zvýšenie spokojnosti zamestnancov (eNPS) a podporu agilného riadenia.

Do Orangeu prichádza z manažérskej pozície vo VÚB, kde pôsobil viac ako 3 roky a podporoval najmä strategické riadenie biznis partneringu, vytvorenie zamestnaneckej značky a prípravu banky na výzvy v oblasti požiadaviek na nové, v budúcnosti potrebné pracovné zručnosti.

„Rád by som privítal Martina medzi nami v Orangei. Som si istý, že jeho profil a bohaté skúsenosti v oblasti HR nám pomôžu naďalej posilňovať náš tím. Teším sa na veľa zaujímavých projektov, ktoré máme spoločne pred sebou,“ zakončil Mariusz Gatza, CEO Orange Slovensko.

menuLevel = 2, menuRoute = news/kto-kam, menuAlias = kto-kam, menuRouteLevel0 = news, homepage = false
25. apríl 2024 13:08